Astrologė perspėjo: du ženklus Saulės užtemimas veiks keistai

2020 m. gruodžio 8 d. 10:41
Šią savaitę visi jaus Saulės užtemimo, kuris įvyks gruodžio 14 d., poveikį. Daugeliui jis sukurs iliuzijas, jausmų krizę, perspėja astrologė Palmira. Tuo tarpu Dvynius ir Ožiaragius užtemimas veiks keistai.
Daugiau nuotraukų (1)
Avinas (03 21–04 20)
Jausite sėkmę. Vis dėlto dabar iliuzijų metas, kai viskas gali išeiti atvirkščiai, nei tikitės. Tiesa, jei nieko nekeisite, laikysitės seno kurso, nuliūsti neteks. Ne laikas planuoti, žadėti, įsipareigoti, kuo nors nauju užsiimti.
Beje, gali kilti noras visiems padėti, visus pamokyti, bet nedarykite to atkakliai – įgysite naujų priešų. Na, o labiausiai tam priešinsis artimieji. Užtemimas gali sukelti rūpesčių, susijusių su tolimomis kelionėmis, užsieniečiais.
Jei gruodį kiltų minčių, kad reikia keisti gyvenamąją vietą (net emigruoti) ar pereiti į kitą darbovietę, neskubėkite to imtis – atidėkite šiuos apmąstymus dar mėnesiui.
Jautis (04 21–05 20)
Gana sudėtingas metas – įtampa namie ir darbe, nerimas dėl sutuoktinio, dalykinių partnerių, taip pat pinigų. Šiuo metu būsite itin priklausomi nuo svetimos valios, partnerių. Nenorėkite daug ir būkite pasiruošę netikėtumams. Dėl neigiamos Saulės užtemimo įtakos galite netekti ir to, ką turite (tai vertėtų atminti, kai bendrausite su šefu, tėvais ar antrąja puse).
Dabar svarbu susitelkti, nusiraminti – pasistenkite atsiriboti nuo emocijų ir į viską pažvelgti iš šalies, iš svetimo žmogaus pozicijų.
Dvyniai (05 21–06 21)
Norisi gyventi savo galva, laisvai ir nepriklausomai? Tuščia manyti, kad taip atsitiks išsiskyrus su mylimu asmeniu ar sutuoktiniu.
Gruodžio 14-osios Saulės užtemimas jus paveiks keistai – negalėsite būti vieni, bet kai būsite kartu, vėl kankinsitės.
Dėl to labai galvos nesukite – užtemimui tolstant ši problema išnyks savaime. Itin sudėtingi ir apgaulingi antradienis, trečiadienis, savaitgalis bei pirmadienis. Naujų pažinčių neužmegzkite.
Vėžys (06 22–07 22)
Savaitės pradžioje patirsite problemų, jei dėl savo klaidų kaltinsite kitus – bendradarbius, viršininką, vyrą, tėvus. Bet laikas gydo, ir gana greitai pamiršite kilusius nesklandumus: jau penktadienį, šeštadienį pasijusite puikiai – suvoksite, kad esate tikra tobulybė.
Nusišypsos sėkmė darbuose, širdies reikaluose irgi galimas proveržis. Tikėtina, kad gali megztis perspektyvus romanas su bendradarbiu. Jei norite išvengti nemalonių staigmenų dėl užtemimo įtakos, ugdykite koncentraciją, mat tikėtini rūpesčiai dėl išsiblaškymo, neatsargumo. Būtina didesnė atida sveikatai.
Liūtas (07 23–08 22)
Užtemimas paskatins jausmų krizę. Kita vertus, jei jūsų santykiai puikūs ir šiuo metu nesusipyksite, jie ilgam tokie išliks. Turite aiškiai suvokti atsakomybę už savo žodžius, jei siekiate, kad jūsų meilė nežūtų. Vėliau gailėsitės, kad užsiplieskėte, kad ėmėte įtarinėti, pavyduliauti.
Jei iš prigimties esate pavydūs, neikite savaitgalį į svečius, nesilankykite viešose vietose: tikrai rasite progą susinervinti dėl sutuoktinio (mylimo asmens) žvilgsnių į šalį. Itin apgaulinga savaitės pradžia. Rizikingam reikalui sutvarkyti tiks antra savaitės pusė.
Mergelė (08 23–09 22)
Ypač savaitės pradžia bus netikusi dalykiniams reikalams tvarkyti, juolab pereiti į kitą darbovietę. Apskritai šį mėnesį (nebent jam baigiantis) geriau nekeisti darbovietės. Į naujus dalykinius pasiūlymus reaguokite santūriai – neatmeskite, bet ir neskubėkite jų priimti.
Reikalams tvarkyti (bet ne susitarimams ar naujų darbų pradžiai) kiek palankesnis penktadienis. Beje, tapsite sentimentalesni, jautresni, emocingesni, bet stenkitės išlikti ramūs vien dėl šeimos ramybės: net labai mylinčiam, atsidavusiam sutuoktiniui gali pritrūkti kantrybės dėl jūsų nuotaikų kaitos (ypač savaitgalį).
Svarstyklės (09 23–10 23)
Jūsų poreikiai auga, tačiau šiuo metu galimybės bus ribotos, ir tai akivaizdžiai pajusite tiek darbe, tiek namie. Itin nereikėtų persistengti perkant ar užmezgant romantiškus santykius: būsite pernelyg išlaidūs, o meilėje – neišrankūs. Beje, jei turite porą, neerzinkite flirtavimu su kitais (-omis): dabar sutuoktinis taps įtaresnis, pavydus.
Ypač savaitės pradžioje būkite apdairūs veikloje: šefas gali pareikšti nepasitenkinimą dėl jūsų darbų kokybės, ir tai gali turėti įtakos uždarbiui. Per savaitgalį svarbu gerai pailsėti, sustiprinti sveikatą.
Skorpionas (10 24–11 22)
Antradienį, trečiadienį gali apimti pagunda ginčytis su antrąja puse, pyktis dėl bendravimo nesklandumų. Turite tapti itin dėmesingi savo mintims ir žodžiams ne tik namie, bet ir darbe. Reikėtų pasisaugoti paskalų nešiotojų, intrigantų, apgavikų, vagių.
Vairuojant irgi būtų gerai nedemonstruoti savo ugningo temperamento. Jei norite apsisaugoti nuo artėjančio Saulės užtemimo įtakos, likite saikingi (tiek materialiniuose dalykuose, tiek jausmuose), diplomatiški su visais: galvokite ir kalbėkite apie kitus tik gerai arba nieko.
Šaulys (11 23–12 21)
Labai nepasikliaukite tuo, ką sako vidinis balsas, – juk užtemimas jūsų ženkle. Mažiau nuo jo nukentės tie, kurių gimtadienis buvo lapkritį, daugiau – gimusieji gruodžio pradžioje, o daugiausia – kurių gimimo diena po gruodžio 12 d.
Jei gimtadienis išpuola per užtemimą, likite saikingi ir atsargūs visus metus, nes padarytas klaidas bus sunku atitaisyti. Tačiau šiuo metu visiems Šauliams reikėtų taip elgtis, kad sąžinė liktų švari, ir pasistengti nieko nekeisti savo gyvenime. Ypač meilės santykiuose lengvabūdiški triukai neišdegs – dėl stiprios užtemimo įtakos tikėtini klaidingi pasirinkimai.
Dėl to rūpesčių bus ilgam. Stenkitės daugiau ilsėtis, bent jau nesiimkite aktyvios veiklos.
Ožiaragis (12 22–0119)
Užtemimas veiks keistai: lyg ir pradėsite viską nujausti, tačiau kai patikėsite savo nuojautomis, jos ims apgaudinėti... Tad siekite aiškumo, stenkitės kuo labiau sąmoningai viską vertinti. Deja, tai bus sunku, ypač savaitei baigiantis atkakliai bandys užvaldyti iliuzijos. Jums trūks objektyvumo vertinant sutuoktinį – labiau matysite trūkumus, pamiršdami, kiek džiaugsmo jūsų bendravimas suteikė anksčiau.
Šią savaitę labiau pasaugokite pinigus ir turtą – dėl įvairių priežasčių (savo, vaikų išlaidumo, vagysčių, apgaulių) galimi nuostoliai. Ypač savaitgalį stenkitės dažniau patylėti, nusileisti ginčuose ir kol kas atsisakyti savų ambicijų, planų.
Vandenis (01 20–02 18)
Ar turite išmintingą draugą? Jums reikia nuoširdžiai pasišnekėti, pasitarti. Nevertėtų laimės mėginti savaitės pradžioje. Ji galima, bet užgrius netikėtai, kai to tikrai nelauksite.
Antradienį, trečiadienį venkite kategoriškų pokalbių su šefu, artimaisiais, nepirkite vertingų daiktų. Svarbesniems darbo reikalams tinkami nebent ketvirtadienis, penktadienis.
Savaitgalį susilaikykite nuo pagundos išvykti iš namų – tai nebus tinkamas metas lankytis pas draugus (išgirsti dalykai nuliūdins, suklaidins, be to, galimi rūpesčiai kelyje). Susilaikykite šią savaitę nuo Vandeniams būdingo altruizmo – neprašomi nepirškite savo vertingos nuomonės ir pagalbos.
Žuvys (02 19–03 20)
Savaitės pradžia įtempta, sudėtinga. Tai išbandymų metas, kai sunku atsirinkti, kas gerai, o kas blogai, kas meluoja, o kas sako tiesą. Būkite itin atidūs darbe – profesinės klaidos brangiai kainuos. Jei sugalvosite kam nors padėti žodžiu ar pinigais, pasitikslinkite, ar tai nebus panaudota piktam. Nesumanykite su antrąja puse, mylimu asmeniu aiškintis santykių – būsite pernelyg įtarūs, priekabūs ir karingi. Penktadienis – bene palankiausia savaitės diena.
Deja, nuo šeštadienio vėl kils įtampa. Jei jausitės nusivylę (darbu, viršininku, o gal sutuoktiniu), nesugalvokite protestuoti: viską sugadinsite (galbūt ir nepataisomai). Savaitgalį, pirmadienį būkite apdairesni kelyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.