Astrologė: keli ženklai šią savaitę pasieks reikšmingą pergalę

2020 m. liepos 21 d. 11:46
Po nelengvo praėjusio laikotarpio ši savaitė daugumai Zodiako ženklų žada teigiamų permainų. Kai kurie ženklai – Liūtas, Skorpionas, Šaulys – turėtų pasiekti reikšmingų pergalių.
Daugiau nuotraukų (2)
Avinas (03 21–04 20)
Praėjo gana sudėtinga savaitė, po kurios kai kas apsivertė aukštyn kojomis?
Jei spėjote susipykti su artimaisiais, savo vaikais, draugais ar mylimu asmeniu, šis antradienis, trečiadienis – gera proga viską pakeisti ir pradėti iš naujo.
Beje, nuo trečiadienio laukia pasisekimas, tad nebijokite pakovoti už jums svarbius dalykus.
Savaitgalis nuteiks santarvei – skirkite šį laiką savo porai, tai sustiprins jūsų ryšį. Bet laukia keblus pirmadienis – turite likti budrūs.
Jautis (04 21–05 20)
Nuo antradienio prasideda nusiraminimo metas. Savaitės pradžioje pasieks gera žinia, į jūsų namus ateis ypatingas žmogus.
Būsite saugomi paslaptingų jėgų, kurios rengia mažą dovaną. Būkite atidesni intuicijai, sapnams. Savaitės vidurio romantiška pažintis gali tapti lemtinga.
Savaitgalį verta skirti tvarkymuisi namuose, sveikatingumo procedūroms. Nieko nesugadinkite neatsargiu žodžiu ar veiksmu kitą pirmadienį – kad ir kas įvyktų, likite kantrūs, santūrūs.
Dvyniai (05 21–06 21)
Antradienį nereikėtų veltis į konfliktus, užsiimti įvairių darbo problemų sprendimu – atidėkite tai sėkmingam trečiadieniui, kai ramiai ir išmintingai imsite vertinti ankstesnę painiavą.
Ši diena taps palanki įvairiems susitikimams, susitarimams, reikšmingam daiktui (transporto priemonei, mobiliajam telefonui) įsigyti. O ketvirtadienį, penktadienį pamirškite rūpesčius.
Namuose pavyks nuveikti daugiau nei darbe. Savaitgalis itin džiugus ir romantiškas, galimi ir lemtingi jausmai.
Vėžys (06 22–07 22)
Tampa sunku suvokti, kas gerai, o kas blogai? Nuostoliai ir nauda, laimėjimai pernelyg susipynė? Turite labiau pasikliauti likimu.
Užtemimų poveikis gana fatališkas, jums pasisekė sulaukti užtemimų „malonės“ net du kartus (birželio 21 d. ir liepos 5 d.), tad nieko nuostabaus, kad labiau pastebite, kas negero vyksta panosėje, ir nesugebate (nenorite?) įžvelgti teigiamų perspektyvų.
Laikas pamiršti visas nuoskaudas ir nusivylimus: nuo antradienio – jaunaties metas, kai galima (ir verta) viską pradėti iš naujo! Savaitgalį skirkite visiškam atsipalaidavimui.
Liūtas (07 23–08 22)
Nuo trečiadienio Saulė – Liūte. Prasideda jūsų laikas. Dabar stenkitės kuo labiau koncentruotis į asmeninius uždavinius – per šią prizmę vertinkite savo aplinką, veiklą. Tai gerojo persilaužimo savaitė, kai galima rizikuoti, – laukia džiaugsmas, išaukštinimas. Viskas, kas dabar vyks, taps svarbu ilgam.
Trečiadienį pavyks apginti jums svarbią poziciją, laimėti reikšmingą kovą. Piniginius ir turto reikalus tvarkykite ketvirtadienį, penktadienį.
Savaitgalio susitikimai, pažintys įkvėps – tai puikus laikas kelionėms, turistiniams žygiams, neatsisakykite kvietimų pas draugus, giminaičius. Pirmadienis komplikuotas – netinka spręsti karjeros, finansinių, jausmų problemų.
Mergelė (08 23–09 22)
Esate pasiruošę žengti į nežinią? Nereikėtų labai gilintis į tai, kas vyksta, pasitikėkite geruoju likimu, atsipalaiduokite, elkitės autopiloto principu.
Jei turite neatidėliotinų darbų, verta organizuoti talkas, pradėti remontą nebent nuo savaitės vidurio. Jei norite padaryti nemenką įspūdį savo dabartiniam ar būsimam šefui, reikėtų su juo susitikti ketvirtadienį, penktadienį.
Labiau save, savo sveikatą, turtą saugoti turėtumėte pirmadienį. O labiausiai dabar reikalingas poilsis su mylimu asmeniu toli nuo reikalų ir smalsių žvilgsnių.
Svarstyklės (09 23–10 23)
Savaitės pradžioje jūsų padangėje pūstelės nauji vėjai. Palengvės. Jei vis dar neatostogaujate, pasijusite laisvesni, nebeslėgs darbų krūvis, viskas ims dėliotis sklandžiai, be įtampos.
Tiesa, savaitės vidurys nebus tinkamas užsiimti kuo nors atsakingu. Savaitgalį ramaus poilsio nesitikėkite – tapsite patys reikalingiausi, svarbiausi, sulauksite daug dėmesio. Netikėtumai, nežymus įvykis, atsitiktinis susitikimas ar pokalbis gali viską pakeisti ir padaryti jus laimingus.
Tiesa, pirmadienis apgaulingas, reikia labiau pasaugoti savo pinigus, turtą ir reputaciją.
Skorpionas (10 24–11 22)
Jei turite rimtų dalykinių rūpesčių, jei ieškote gero laiko rimtam pokalbiui su šefu, jūsų laukia pergalė dalykiniuose mūšiuose antradienį, trečiadienį.
Jei šią savaitę gausite naujos veiklos ar kito darbo pasiūlymą, sutikite. Tai svarbių dalykinių susitikimų ir naujų pažinčių (dalykinių, bičiuliškų) metas. Savaitgalį reikėtų labiau atsiriboti nuo išorinio pasaulio – jėgoms sukaupti, pailsėti, pasiruošti naujam šuoliui darbe padės ramus poilsis toli nuo žmonių.
Pirmadienį jausitės puikiai, tad galite pervertinti savo galimybes ir leistis į pavojingą avantiūrą, lydimą nuostolių ir konfliktų.
Šaulys (11 23–12 21)
Atėjo laikas pamiršti nuoskaudas ir nusivylimus. Jei norisi dėl ko nors pakovoti, darykite tai trečiadienį: laimėsite! Dabar jus parems draugai, gerbėjai, net mylimas žmogus. Drąsiai ginčykitės, įrodinėkite savo tiesą – bus taip, kaip pasakysite.
Ši savaitė puiki atsakingiems karjeros sprendimams, įvairiems darbo reikalams. Gautus pasiūlymus verta priimti. Savaitgalį džiugins draugai – gerai drauge suorganizuoti kokią nors išvyką.
Pirmadienį galimi netikėti rūpesčiai, apribojimai – į paviršių gali iškilti nemaloni informacija, susijusi su jūsų veikla arba mylimu asmeniu. Nesureikšminkite to – ne viskas pasitvirtins.
Ožiaragis (12 22–01 19)
Savaitės pradžia sudėtinga, tad daug nesitikėkite. Tenkinkitės mažais laimėjimais, nedideliais pokyčiais. Nenorėkite, kad sektųsi visur. Atvirkščiai, jei viskas gerai klostosi, tai nelabai geras ženklas.
Būkite atidūs išgirstiems patarimams bei pasiūlymams – tai padės, o užsimezgusios pažintys suteiks apsaugą, nusiraminimą. Reikalams tvarkyti, svarbiems susitikimams, susitarimams tinkamas ketvirtadienis, penktadienis. Tiesa, savaitgalio nuotaikos bus gana darbinės, tai tinkamas metas darbo problemoms spręsti neoficialioje aplinkoje. Pirmadienį būkite atsargesni – galite nukentėti dėl skubėjimo, patiklumo, neatsargumo.
Vandenis (01 20–02 18)
Pradėti gyvenimą iš naujo ne pati blogiausia mintis savaitės pradžioje. Tiesa, idėja skirtis, ieškoti kito partnerio nebus jūsų problemų sprendimas. Turite ieškoti atsakymo į visus klausimus tik savyje, kitaip niekas nepasikeis, net jei perstumdysite visas šachmatų figūras ir pakeisite veikėjų vaidmenis.
Pasikliaukite savaimine įvykių eiga ir pasistenkite prisitaikyti prie aplinkybių. Kita vertus, jei mokėsite pasirinkti gerų sąjungininkų, užtarėjų, per juos pirmą savaitės pusę nemažai pasieksite. Tai geras laikas įtikinti sutuoktinį, kad jūsų santykiai puikūs.
Savaitgalis palankus išvykoms, viešnagėms. Pirmadienį gali kilti rūpesčių veikloje.
Žuvys (02 19–03 20)
Jei turite dalykinių rūpesčių, jei vargina šeiminio bendravimo problemos, jei nesutariate su mylimuoju, pamėginkite šią savaitę ką nors pakeisti. Dalykiniams reikalams palankus antradienis, trečiadienis. Šios dienos geros tikrinti sveikatą ar pradėti sveikatingumo procedūras, imtis naujos dietos.
Ketvirtadienis, penktadienis reikšmingi santykiams su mylimu asmeniu – tai tinkamas laikas apsispręsti dėl bendros ateities.
Santuokines problemas irgi reikėtų spręsti ketvirtadienį, penktadienį – galite būti nustebinti antrosios pusės nuoširdumo, dosnumo. Neatidėkite savo rūpesčių savaitgaliui ir pirmadieniui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.