Astrologė: vienas ženklas patirs itin daug romantikos

2020 m. birželio 9 d. 11:22
Birželio pradžios savaitė bus gana tinkama ir darbams, ir romantiniams santykiams. Bene daugiausiai romantikos astrologė Palmira šią savaitę žada Avinams: jiems teks pajusti ir meilės naštos sunkumą, ir žavesį.
Daugiau nuotraukų (3)
Avinas (03 21–04 20)
Svarbesnius reikalus tvarkykite antradienį. Nuo trečiadienio venkite įsipareigoti. Antrą savaitės pusę neskubinkite įvykių dalykinėje veikloje. Nepalankus ketvirtadienis – pasijusite lyg spąstuose, galimi nusivylimai.
Bendraudami su tėvais, įtakingais žmonėmis būkite taikesni: nukentėsite, jei imsite elgtis agresyviai. Ketvirtadienį pajusite meilės naštos sunkumą, o nuo penktadienio – jos žavesį. Tiesa, santykiuose su mylimuoju nebūkite pernelyg reiklūs.
Savaitgalis padės atnaujinti seną romantišką ryšį, bet iniciatyva turėtų būti jūsų. Jeigu romantiški santykiai atsinaujins ar karščiau įsižiebs penktadienį, šeštadienį – tai geras įvykis: meilė jus sustiprins.
Jautis (04 21–05 20)
Dalykines keliones planuokite savaitės pradžioje – svarbiam susitikimui tinkamas antradienis. Trečiadienis, ketvirtadienis nepalankūs įsipareigoti. Galite sužinoti ir nesmagių dalykų apie jums svarbų asmenį.
Netinkamas laikas skųstis, prašyti pagalbos – net jei aplinkiniai jus ir supras, padėti negalės. Turėkite kantrybės: nuo penktadienio viskas ims keistis.
Penktadienis, šeštadienis žada džiugių susitikimų su draugais, palanku įsigyti norimą daiktą. Galbūt netikėtai sutiksite kažkada jums buvusį artimą asmenį. Bet ar verta darsyk bristi į tą pačią upę?
Dvyniai (05 21–06 21)
Puikiai žinote, kokie esate išradingi, tačiau šią savaitę geriau aplinkinių negluminti savo privalumais. Venkite puikuotis – pavydūs intrigantai pasistengs jums pakišti koją.
Antradienis geras karjeros reikalams tvarkyti. Ketvirtadienis pavojingas – galite įsitraukti į nemenką avantiūrą. Venkite susipykti su kolegomis ar šefu – per karštakošiškumą, agresyvumą galite netekti darbo vietos.
Tačiau penktadienį sulauksite netikėtos pagalbos, nuoširdaus dėmesio. Penktadienį, šeštadienį gali atsiskleisti, jog seniai esate slaptai mylimi. Įvertinkite tai, padėkokite likimui. Tai puikios dienos, ypač moterims.
Vėžys (06 22–07 22)
Savaitė žada netikėtų permainų. Kad neįvyktų to, ko nenorite, dalykinėje veikloje nepervertinkite savo galimybių: vėliau pasirodys, kad esate nepajėgūs įvykdyti prisiimtų įsipareigojimų.
Savaitės vidurio įvykiai bei naujienos gali prislėgti, priversti atsitraukti (ir tai būtų teisinga). Gali suirti planuota kelionė ar svarbus susitikimas su žmogumi iš toli. Turėsite spręsti artimųjų problemas, atlikti užduotis, kurios jums neprivalomos. Sau laiko nebeliks. Nebūkite patiklūs, labiau saugokite paslaptis bei pinigus.
Penktadienį bei savaitgalį būsite apimti entuziazmo, reikalavimai mylimam asmeniui išaugs – jūsų partneriui teks nertis iš kailio. Savaitgalis geras išvykoms, aktyviam poilsiui.
Liūtas (07 23–08 22)
Jausitės dviprasmiškai: ir laimingi, ir nepatenkinti. Galbūt jus trikdo, kad nesulaukiate norimo atsako. Svarbesniems susitikimams, susitarimams skirkite antradienį.
Trečiadienis, ketvirtadienis visiškai netinkami įsipareigoti, ypač finansiniuose dalykuose. Ketvirtadienį jūsų nuotaikos taps maištingos. Tai nepalankios dienos ir santykiams aiškintis tiek namie, tiek darbe. Neskubėkite, elkitės apgalvotai – gali tekti nemažai sumokėti už karštakošiškumą ar agresyvumą.
Kad geros nuotaikos persvertų nepasitenkinimą, penktadienį, šeštadienį verta kur nors su savo pora išvykti.
Mergelė (08 23–09 22)
Būsite linkę labiau nei paprastai rūpintis sutuoktiniu, tačiau dabar toks metas, kai patiems reikia kaupti jėgas. Neperlenkite lazdos šokinėdami apie antrąją pusę. O kad jis (ji) tai aiškiau suprastų, reikia patiems parodyti, kaip save gerbiate.
Svarbius dalykinius reikalus suskubkite sutvarkyti antradienį. Venkite verslo bei piniginių, turto reikalų trečiadienį, ketvirtadienį. Nesivelkite į avantiūras, meilės nuotykius – baigsis negerai.
Savaitės viduryje neužsiimkite pavojingais fiziniais darbais, būkite apdairesni sportuodami – gresia trauma. Šiomis dienomis nesivelkite į ginčus su sutuoktiniu, konkurencinę kovą.
Nuo penktadienio viskas ims keistis. Bus gera proga spręsti uždarbio klausimą. Tai ir meilės metas – penktadienį, šeštadienį skirkite savo porai.
Svarstyklės (09 23–10 23)
Net jei viskas klostysis gerai, savaitės pradžioje galite jausti neaiškų nuovargį. Tiesa, antradienį nepasiduokite neramioms mintims.
Niekuo atsakingu neužsiimkite trečiadienį, ketvirtadienį – tai painios, apgaulingos dienos. Pasistenkite atsiriboti nuo nemalonių žmonių, nesiskųsti savo ar artimųjų nesėkmėmis. Jei niekaip nepavyktų išblaškyti nerimo, baimės, paklauskite savęs, ko bijote. Tuomet, tikėtina, pajusite, kaip apsisaugoti.
Sėkmingas penktadienis, tiktų narplioti darbo bei finansines problemas. Sėkmę atneš praeitis – pamėginkite apie tai, ką darėte anksčiau, pasikalbėkite su buvusiais dalykiniais partneriais. Pasiūlymus priimkite. Penktadienį, šeštadienį pasirūpinkite sveikata.
Skorpionas (10 24–11 22)
Savaitės pradžioje bus neįmanoma niekam nieko paaiškinti. Ir nereikia – dabar atsitraukite ir patylėkite.
Trečiadienis, ketvirtadienis – dvilypės dienos. Jausitės tvirčiau, tačiau niekuo atsakingu neužsiimkite. Šiomis dienomis labiau pasirūpinkite vaikais – jie gali turėti rūpesčių. Su atžalomis nebus lengva susišnekėti – nepripažins akivaizdžių tiesų.
Pirmą savaitės pusę reikalai strigs, tad penktadieniui, šeštadieniui, ko gero, susikaups nemažai rūpesčių. Tačiau tai jau meilės metas ir jūs turite ištikimų draugų, galinčių ateiti į pagalbą. 
Nepersidirbkite, raskite laiko mylimam asmeniui. Tiesa, sekmadienį bei pirmadienį aplinkiniai iš jūsų jau ko nors reikalaus.
Šaulys (11 23–12 21)
Veiklai, svarbiems pokalbiams palankus tiktai antradienis. Nuo trečiadienio įtampa augs. Saugokite jausmus, nešvaistykite pinigų. Savaitės viduryje ne laikas ko nors reikalauti iš aplinkinių. Griausmingą pokalbį atidėkite penktadieniui.
Kritiškiau vertinkite trečiadienio, ketvirtadienio susitikimus, pasiūlymus. Tomis dienomis galite būti ir įskaudinti, bet tai, deja, neatvers jums akių. Teks pasijaudinti dėl namų, šeimos, tėvų, tiesa, viskas gerai baigsis ir tai sužinosite savaitgalį.
Būkite apdairesni darbe – gresia lemtingos klaidos. Labiau pasaugokite turtą, nerizikuokite vairuodami. Nepraleiskite progos pataisyti santykius su antrąja puse penktadienį, savaitgalį.
Ožiaragis (12 22–01 19)
Piniginiams ir turto reikalams tvarkyti, finansiniams susitarimams tinkamas tik antradienis ir penktadienis, šeštadienis. Trečiadienį gali griūti jūsų planai. Savaitės viduryje nevykite į keliones, netvarkykite biurokratinių reikalų ir pasaugokite sveikatą. Dėl kilusių nesklandumų neskubėkite keisti darbo.
Nepatartina kraustytis į naują gyvenamąją vietą (nebent penktadienį, šeštadienį). Nesistenkite šiuo metu mylimam asmeniui ir artimiesiems paaiškinti, kas jums darosi. Ne laikas ir priekabiauti prie savo partnerio, intensyviai auklėti vaikus – jūsų pamokymai bus kaip žirniai į sieną.
Penktadienį ir šeštadienį vėl pasijusite stiprūs. Pirmadienį neverta imtis naujų darbų ir svarbių reikalų. Verčiau užsiimkite namais.
Vandenis (01 20–02 18)
Antradienis, trečiadienis – pakilimo laikas. Kuo daugiau spėsite, tuo geriau – atidėti reikalai arba įstrigs, arba liks visai neatlikti. Trečiadienis jau netinkamas įsipareigojimams ir finansiniams reikalams tvarkyti.
Ketvirtadienis privers suvokti klaidas planuojant veiklą ar santykių su antrąja puse perspektyvas. Išlįs yla iš maišo, bet ne laikas aiškintis santykius, net jei sužinosite, kad esate apgaudinėjami. Tai aptarti galėsite penktadienį, šeštadienį, kai tapsite atlaidesni ir imsite blaiviau vertinti situaciją. Šios dienos žada netikėtų dovanų, palankios ir vertingiems pirkiniams.
Sekmadienį venkite ginčų, o svarbiausia – nebūkite patiklūs, tikrinkite išgirstą informaciją.
Žuvys (02 19–03 20)
Savaitė nebus lengva. Ne laikas radikaliems žingsniams. Nepersistenkite ko nors atsisakydami. Vertinkite tai, ką turite, kol nepraradote.
Savaitės pradžioje labiau pasaugokite turtą bei sveikatą, galimos ir priverstinės išlaidos, traumos. Ne laikas investicijoms, sandoriams. Nepalanku keisti darbovietės. Itin pavojingas trečiadienis, ketvirtadienis: būsite linkę be pagrindo įsižeisti, be reikalo skubėti ir dėl to galite apsigauti ar susižeisti. Darbe irgi gresia lemtingos klaidos.
Nepavojinga iniciatyvos, ypač finansiniuose dalykuose, imtis tik penktadienį, šeštadienį. Šiomis dienomis galite tikėtis mylimo asmens dėmesio. Šis laikas puikus ką nors nupirkti namams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.