Astrologė perspėjo vieną ženklą: dabar turite bijoti patys savęs

Ši savaitė išties nelengva, gali kilti pavojus sugadinti tarpusavio, šeimos, darbo santykius. Todėl reikia būti atsargesniems ir geranoriškesniems, perspėja astrologė Palmira. Ypač pasisaugoti turi Skorpionai – tai laikas, kai jiems reikia bijoti patiems savęs.

 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 123rf nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Palmira Kelertienė.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Dec 17, 2019, 2:45 PM

Avinas (03 21–04 20)

Antradienį ne viskas palankiai klostytis – būtina atida. Tai tas nelemtas metas, kai vienas netikslus žingsnis, ir prasideda griūtis. Nerizikuokite darbu, sveikata, pinigais.

Reikalams tvarkyti puikus trečiadienis. Ketvirtadienis gana apgaulingas – venkite įsipareigoti. Penktadienis bei savaitgalis itin sudėtingi – netikėtumai, nusivylimai, stresai, avarijos, traumos, praradimai, nuostoliai. Geriausia tomis dienomis likti namie ir tiesiog pabūti su savimi – dabar geriau nepriimti svečių: draugai, giminaičiai tik dar labiau sugadins nuotaiką.

Užsiimkite tvarkymusi, buitiniais rūpesčiais. Ir nesugalvokite šiomis dienomis su sutuoktiniu ar mylimu asmeniu aiškintis santykių (ypač telefonu) – atsidursite aklavietėje.

Jautis (04 21–05 20)

Jei tik antradienį imsite ką nors mokyti, įrodinėti, jei pradėsite su sutuoktiniu aiškintis santykius, gana greitai galite susivaidyti. Įgysite ir naujų priešų. Visus ginčytinus klausimus bei santykių analizavimą atidėkite trečiadieniui – pakaks ir sveiko proto, ir geranoriškumo (tiek jums, tiek jūsų oponentui).

Nuo ketvirtadienio ims vis labiau stigti objektyvumo, lengvai patikėsite apkalbomis. Dabar jau verta užsikimšti ausis, jei kas nors negerai šnekės apie mylimą asmenį ar sutuoktinį, apie jūsų draugus, brolį, seserį. Jei tuo patikėsite, pavyks su visais susipykti ir nuo savęs atbaidyti.

Jau sekmadienį bei kitos savaitės pradžioje imsite gailėtis dėl savo karštakošiškumo, suvoksite, kad vieniems dar blogiau, ir sieksite vėl viską grąžinti į savo vietas.

Dvyniai (05 21–06 21)

Savaitės pradžia nekokia, tad neplanuokite svarbių susitikimų, kelionių – laukia ne pačios geriausios staigmenos. Sėkmė elgsis išdavikiškai, tad niekuo nerizikuokite, nebūkite patiklūs nei tvarkydami finansinius reikalus, nei jausmų srityje.

Net jei esate iš prigimties apdovanoti saiko jausmu, šiomis dienomis tai nebus pagrindinė jūsų dorybė. Beje, dėl skubėjimo, neapdairumo, nesusikaupimo grės ir traumos, nelaimingi atsitikimai kelyje, tad atsargiau eikite per gatvę, nerizikuokite vairuodami automobilį. Antradienį, trečiadienį daugiau laiko praleiskite namie, aplankykite tėvus.

Atsigausite ketvirtadienį – būtent šiai dienai verta skirti svarbiausius savaitės darbus. Penktadienį bei savaitgalį svarbu taupyti ne tik pinigus, bet ir laiką, jėgas, saugoti gerą nuotaiką, šilumą bendraujant su artimaisiais, mylimu žmogumi.

Vėžys (06 22–07 22)

Nemėginkite antradienį spręsti susikaupusių problemų, ypač darbe: jei mėginsite piktintis, ko nors reikalauti, viską sugadinsite, galite patirti krizę, paliesiančią ne tik santykius su šeima, mylimuoju, bet ir sveikatą, darbą. Tad kantrybės.

Jau trečiadienį atsiras neblogų galimybių pakreipti įvykius norima linkme. Tai bus tas metas, kai galite išgirsti gerą patarimą, gauti naudingą pasiūlymą, sulaukti geranoriško pritarimo, nuoširdžios pagalbos.

Ketvirtadienį, penktadienį bei savaitgalį svarbu likti ramiems, nepasiduoti pirmai emocijai. Deja, šios dienos paskatins įtampą ne tik darbe, bet ir šeimoje. Likite taikūs – net jei pasirodys nepriimtina artimųjų nuomonė, nugalėkite save ir pasakykite: „taip.“ Ir neskubinkite įvykių, nenorėkite gerų permainų jau dabar, kitaip patirsite nemenką nusivylimą.

Liūtas (07 23–08 22)

Antradienis nebus lengvas bendraujant su artimaisiais, sutuoktiniu – gali atgimti prisiminimai apie senas nuoskaudas. Vis dėlto nepraraskite sveiko proto ir pasakykite „ne“ netikusioms mintims.

Trečiadienis ir ketvirtadienis – sąlygiškai neblogos dienos, kai verta imtis svarbių reikalų. Trečiadienį, ketvirtadienį tiktų tvarkyti piniginius, turto reikalus, palanku ir su vadovybe aptarti jūsų atlyginimo klausimą.

Penktadienio, kaip ir savaitgalio, pažintys suteiks melagingą viltį. Tomis dienomis jausitės sunkokai – galite imti nebetikėti mylimu asmeniu, apskritai meile. Tik neskubėkite šiomis dienomis sakyti „niekada“. Santykiuose su mylimu žmogumi jums pritrūks ne tik objektyvumo, bet ir teisingos informacijos, tad kol nesulauksite bent jau pirmadienio, neskubėkite apsispręsti, ką toliau daryti.

Mergelė (08 23–09 22)

Antradienį gali apimti liūdesys ir net nerimas. Rūpesčių pakaks tiek namuose, tiek darbe. Šefas ims reikalauti didesnio paklusnumo, o sutuoktinis jumyse matys tą žmogų, kuris namuose sprendžia visas problemas ir yra už viską atsakingas. Jei nenorite prarasti darbo vietos ir sutuoktinio meilės, nesiginčykite su jais.

Savaime moralinę persvarą įgysite jau trečiadienį, ketvirtadienį – tuomet antrajai pusei bei viršininkui praeis noras jus perdarinėti pagal savus idealus. Tai bus gerų postūmių laikas, kai pavyksta tapti optimistais. Tai tinkamos dienos viešnagėms, susitikimams su draugais, bendrauti su įtakingais, žymiais asmenimis.

Deja, penktadienį, savaitgalį vėl gresia įtampa: būsite labai kategoriški, nesukalbami, aplinkiniai net nustebs, juk Mergelės kantrios, tolerantiškos. Pasistenkite šiomis dienomis nesugadinti gerų santykių bent su tais, kuriuos mylite.

Svarstyklės (09 23–10 23)

Savaitės pradžia – pasyvus metas. Ypač antradienis nepalankus ir net pavojingas. Būtina atida, kad ir kuo užsiimsite. Labiau pasaugokite pinigus, turtą. Svarbesniems reikalams, susitikimams puikus ketvirtadienis.

Penktadienis bei savaitgalis žada naujų netikėtų rūpesčių, neplanuotų darbų, įvairaus pobūdžio persitvarkymo bei sveikatos lopymo akcijų. Pajusite, kad to jau per daug, ir jus gali apimti sumaištis. Būsite priversti rimtai sunerimti ir net persigalvoti dėl savo jausmų, dėl darbo – deja, tai išbandymų dienos.

Kad ir kas nutiktų, kad ir ką išgirstumėte, nenustokite tikėti tuo asmeniu, kurį mylite. Ne laikas ultimatumams, jei ko nors siekiate, jei norite perdaryti mylimą žmogų, – vargu ar jis apsispręs jūsų naudai. Tai bus sudėtingos dienos, kai reikia vengti lemtingų pokalbių, saugotis intrigantų, vagių ir atsargiau vairuoti automobilį.

Skorpionas (10 24–11 22)

Antradienis sudėtingas ir pavojingas. Patys sau galite tapti priešais. Tai tas metas, kai reikia bijoti ne svetimų, o būtent savęs... Nesugalvokite tądien ką nors keisti, ypač darbe, nes patirsite nuostolių, pralaimėsite.

Nuo trečiadienio galite tikėtis pagerėjimo veikloje, kai galite gauti visai neblogų pasiūlymų, kai verta imtis svarbių darbų. Penktadienis, kaip ir savaitgalis, – nemalonios dienos, kai lengva prarasti ne tik gerą nuotaiką ir kantrybę, kai nepastebimai imama abejoti savo ateitimi, laime. Jei taip nutiks, žinokite, kad jau pirmadienį imsite vėl šypsotis.

Beje, penktadienį bei savaitgalį pasistenkite atsiriboti nuo nedorų, negarbingų, jus erzinančių, varginančių asmenų ir orientuokitės į tuos, kurie jus gerbia, jumis žavisi ir yra pasirengę padėti, patarti, užjausti.

Šaulys (11 23–12 21)

Savaitė nebus lengva, atsiras krūva nenumatytų darbų, neplanuotų rūpesčių. Svarbu kuo geriau atlikti savo užduotis darbe – turite įtikinti šefą, kad esate nepakeičiamas darbuotojas (to reikės, kad savaitės pradžioje nepakliūtumėte į jo nemalonę, o antradienį tai gana tikėtina).

Bendraudami su vaikais irgi būkite kantresni ir atlaidesni – dabartinės jūsų bausmės ir net griežtas tonas neduos tų rezultatų, kurių tikėjotės.

Vis dėlto trečiadienį, ketvirtadienį atgausite optimizmą bei pasitikėjimą savo jėgomis. Tai neblogas laikas darbo reikalams tvarkyti, finansinėms problemoms spręsti. Penktadienis bei savaitgalis sudėtingi – jūsų planai gali suirti, ypač susiję su romantiškais santykiais. Mažiau norėkite – tai metas, kai norai nesipildo, nebent atvirkščiai.

Ožiaragis (12 22–01 19)

Neužsibrėžkite daug antradieniui. Tądien gali prislėgti nauji rūpesčiai dėl pinigų, darbo, sveikatos, tvyrančios nežinios, deja, nesitikėkite, kad tai šią savaitę išsispręs. Ką galite, atidėkite trečiadieniui, ketvirtadieniui, o iki to laiko geriausia atsiriboti nuo visko, kas drumsčia sielos ramybę, ir daugiau dėmesio skirti nervams stiprinti.

Mažiau planuokite penktadieniui bei savaitgaliui, taip pat venkite aiškintis santykius su savo viršininku ar tėvais (teisybės šiomis dienomis nerasite), o pirmadienį išmokite naudotis atsitiktinumu. Taip pat penktadienį, savaitgalį svarbu nepervertinti savo sveikatos, įtakos bei galimybių. Ir nesistenkite valdyti tų, kurie už jus viršesni, vyresni.

Neskubėkite įsimylėti (sekmadienį tokia proga svečiuose gali pasitaikyti) – dėl atsitiktinio meilės nuotykio galite susipykti su seniai mylimu žmogumi ar sutuoktiniu.

Vandenis (01 20–02 18)

Išmokite nesierzinti dėl niekų. Nuo antradienio daug kas nervins – ir neteisybė, patiriama darbe, ir netvarka namie, bet antradienis, trečiadienis tikrai netinkamos dienos kovoti už savo teises darbe, o namie karščiuotis dėl išmėtytų daiktų, nenuvalytų dulkių.

Dabar sukelsite tokią netvarką savo bei artimųjų viduje, kad ji savo žala neprilygs sujauktiems daiktams (energetinė nešvara, sukelta piktų žodžių ir minčių, baisesnė už visas dulkes ir nesutvarkytus daiktus). Tad jei jau būsite nepatenkinti esama tvarka, ramiai imkitės darbų patys ir tik taktiškai, švelniai priminkite artimiesiems jų pareigas.

Šios savaitės pirmą pusę būsite jautresni, labiau pažeidžiami – tiek darbe, tiek namie sustiprės įtampa, padaugės ir kliūčių. O pagrindiniu kliuviniu jūsų laimei, norų išsipildymui gali tapti jūsų praeitis – antradienį, trečiadienį arba savaitgalį gali tekti su kai kuo nutraukti ryšius, ko nors atsisakyti asmeniniame gyvenime ar veikloje.

Žuvys (02 19–03 20)

Nuo antradienio būkite kantresni, neliūdėkite ir neskubinkite įvykių eigos, labiau pasirūpinkite sveikata. Tuomet gali atsinaujinti sena problema darbe, kilti konfliktas su vadovybe. Taip pat tikėtinos traumos, nelaimingi atsitikimai.

Itin apdairūs kelyje būkite šį penktadienį bei savaitgalį. Šios dienos gali atnešti rūpesčių dėl šeimos. Labiau pasaugokite vaikus – jie gali pasinaudoti laisve ne taip, kaip reikia. Jei savaitgalį su kuo nors susipažintumėte ir jus apimtų nauji jausmai, neskubėkite tuo žavėtis, nes viskas gali išeiti atvirkščiai: didelė meilė gali virsti tuščiu, alinančiu ryšiu.

Beje, penktadienį, savaitgalį nereikėtų dalytis savo meilės, santuokos paslaptimis su draugais, klausti jų patarimo – vargu ar jus teisingai supras, galite likti išduoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.