Astrologė: gerų naujienų gali tikėtis nebent trys ženklai

2019 m. rugsėjo 10 d. 11:09
Pasak astrologės Palmiros, ši savaitė gana įtempta, konfliktiška ir namaloni. Gerų naujienų gali tikėtis nebent Svarstyklės, Ožiaragiai ir Vandeniai.
Daugiau nuotraukų (3)
Avinas (03 21–04 20)
Prabėgusios dienos buvo itin intensyvios, tad nemažai pareikalavo jėgų! Ko gero, teko užsiimti visai kitu, nei norėjote, nei turėjote, o aplinkiniai tik reikalavo beveik nieko nepadėdami. Beje, tai nereiškia, kad niekas jūsų nesupranta, kad jūsų rūpesčiai nieko nedomina. Iš tiesų tai yra itin aktyvios Marso padėties, reikalaujančios iš Avinų patiems viską nuspręsti, viską daryti (atsipūsti galėsite nebent kitą mėnesį), pasekmė.
Savaitės pradžioje gali tekti nemenka atsakomybė darbe – nebijokite jos imtis, pateisinsite visų lūkesčius. Tai puikios dienos pašnekėti su šefu apie karjeros, atlyginimo perspektyvas. Tačiau ketvirtadienis, penktadienis tam visiškai netinkami.
Savaitgalis, deja, įtemptas, konfliktiškas, traumingas – saugokite save bei gerus santykius su savo pora. Ne pats geriausias laikas ir pramogauti, švęsti. Kitos savaitės pradžioje galite sulaukti įdomių pasiūlymų.
Jautis (04 21–05 20)
Savaitės pradžia bus puiki veiklai – galite sulaukti naujų rimtų pasiūlymų: sutikite, tai bus įdomu, atvers kelią į kilimą karjeros laiptais. Antrą savaitės pusę gyvenimas gali siųsti ir tam tikrą išbandymą, savotišką pamoką, kai ką teks įvertinti iš naujo. Reikalingas persilaužimas. Po jo jau kitą savaitę tikėtinos ir geros permainos, naujas pakilimas.
Ketvirtadienį, penktadienį teks balansuoti ant ribos darbe – vienu metu konfliktai (tikėtina, su vadovybe) bei kolektyvo palaikymas. Savaitgalis – įtemptas pilnaties metas – provokuos nesutarimams, santykių aiškinimuisi šeimoje. Ne laikas sutuoktinį tardyti, reikšti nuoskaudas, ko nors reikalauti, kelti ultimatumus...
Būkite atidesni savo sveikatai, virškinimui. Nepraraskite saiko prie vaišių stalo – labiau tikėtini apsinuodijimai, taip pat konfliktai. Pasisaugokite savaitgalį ir sukčių, apgavikų, vagių. Labiau tikėtinos vagystės. Būtina atida kelyje.
Dvyniai (05 21–06 21)
Nors ši savaitė gana įtempta, ji bus ir naudinga – suvoksite svarbius dalykus, rasite išeitį, kaip suderinti neįmanomus dalykus, tad vėl atgausite pirmapradę ramybę. Antrą savaitės pusę reikėtų labiau pasisaugoti pavydžių, godžių asmenų, moterims vengti įtakingų vyrų asistavimo – maža tikimybė, kad jų pažadai bus tesimi, nebent mokate juos šaltakraujiškai vedžioti už nosies.
Ši savaitė nebus tinkama ir darbo vietai keisti ar ieškoti darbo užsienyje. Pavojingos ir daug kuo nepalankios dienos – ketvirtadienis, penktadienis. Neplanuokite tuomet kelionių, svarbių susitikimų, nerizikuokite vairuodami, saugokite turtą.
Šeštadienis, sekmadienis – apgaulingos dienos: nerizikuokite pinigais bei gerais santykiais su mylimu žmogumi. Ir nebūkite patiklūs bendraudami su naujai sutiktais žmonėmis, ne laikas megzti ir naujas romantiškas pažintis. Pirmadienis bus tinkamas alternatyvaus uždarbio paieškai, finansinėms problemoms spręsti.
Vėžys (06 22–07 22)
Nepraraskite optimizmo ir sveikos nuovokos. Šią savaitę daug kas gali pasirodyti painu, sudėtinga ar neteisinga. Tai iš tiesų bus negeras, pavojingas laikas, kai galima nukentėti, kai ko netekti.
Tiesa, per skubėjimą, karštakošiškumą bus sunku suprasti, kaip viskas yra iš tiesų, – dabar gali ir nuojautos apgauti, suklaidinti, ir protingas žmogus duoti netikusį patarimą, klaidingą pamokymą. Bendraujant susivokti, kur melas, kur tiesa, padės kito asmens kalbėjimo aiškumas, paprastumas: kuo painiau bus dėstoma mintis, tuo didesnė tikimybė, kad geruoju reikalas nesibaigs.
Nemažai rūpesčių galite patirti savaitgalį (ypač šeštadienį). Tai sudėtingas pilnaties metas, kai reikia vengti konfliktų (namuose itin) ir labiau savimi pasirūpinti. Tik taip sulauksite dėmesio sau. Pirmadienis tinkamas įstrigusiems reikalams tvarkyti.
Liūtas (07 23–08 22)
Savaitės pradžios sėkmę lems jūsų lankstumas, mokėjimas rasti kompromisą. Jums bus siūlomi gana naudingi dalykai, su kuriais verta sutikti ir labai nedemonstruoti ambicijų, nereikšti ypatingų pretenzijų. Tuo metu galima rizikuoti pinigais. Tai laikas, kai gali užsimegzti ir patikimas dalykinis bendradarbiavimas, ir artimesni santykiai su gerbėju (-a). Nenustebkite, jei gausite pasiūlymą tuoktis.
Tiesa, antrą savaitės pusę derėtų pasiruošti ir tam tikriems nesmagumams. Būkite atsargesni ir santūresni – tai konfliktų, apgaulių, pavojų metas. Savaitgalį vėl pasijusite puikiai, vis dėlto šeštadienis vis dar nesmagus, kai geriau nieko rimto neplanuoti, – aplinkybės susiklostys kiek kitaip, nei tikėsitės.
Atsigriebsite sekmadienį – tai puiki diena viešnagėms, švęsti, pramogauti. Galima ir romantiška intriga. Pirmadienį būsite kupini naujų jėgų, veiklūs bei sumanūs, jūsų atkaklios pastangos duos vaisių.
Mergelė (08 23–09 22)
Tempai spartės, darbų bei atsakomybės krūviai augs. Net pagalvosite, kad viskas atsibodo, kad beveik neturite jokio asmeninio gyvenimo, kad privalote vis ką nors daryti, už ką nors atsakyti, kam nors vadovauti ar paklusti... Vis dėlto nurimkite: kitaip ir nebūna Mergelių gyvenime!
Bus svarbi savaitės pradžia: dabar likimas taps itin dosnus – pavyks susitikti reikiamu metu su reikalingu žmogumi, išgirsti įkvepiantį patarimą ar ką nors vertingo perskaityti. Dalykinius, finansinius pasiūlymus, gautus antradienį iki 16 val., o trečiadienį – iki 14 val., galite drąsiai priimti. Būkite atsargesni ir diplomatiškesni ketvirtadienį, penktadienį. Tiesa, pastaroji diena bus tinkamiausia gimtadieniui švęsti.
Deja, savaitgalis, ypač šeštadienis, itin sudėtingas metas, kurį geriausia praleisti ramiai ilsintis. Šiomis dienomis bei pirmadienį bus didesnė traumų, nelaimingų atsitikimų, avarijų tikimybė.
Svarstyklės (09 23–10 23)
Savaitės pradžia džiugi, kai galima priimti lemtingą sprendimą, susijusį su meile. Tai metas, naudingas ir veiklai, – antradienį, trečiadienį gautus pasiūlymus priimkite. Ypač gerai antradienį iki 16 val., trečiadienį iki 14 val. pasirašyti darbo sutartis, keisti darbą į geresnį.
Ir niekuo nerizikuokite ketvirtadienį – tai pavojų metas, kai galite nukentėti dėl neatsargumo, skubėjimo, dėl nenoro kam nors vyresniam, viršesniam nusileisti, paieškoti kompromiso. Tai bus lemtinga ir savaitgalį, o ypač šeštadienį, kritiniu pilnaties metu, kuris šįkart bus itin sudėtingas, kai bus lengva kai ką svarbaus supainioti, apsigauti, susipykti be rimtos priežasties. Itin saugokite gerus santykius su savo pora, ne laikas aiškintis santykius.
Taikytis geras sekmadienis – diena atneš nusiraminimą. Sekmadienis bei pirmadienis romantiški, palankūs meilės pasimatymams, romantiškoms pažintims.
Skorpionas (10 24–11 22)
Antradienis, trečiadienis nėra palankios dienos aktyviai veiklai, kai reikia daugiau dėmesio skirti namams, šeimai. Šios dienos bus palankios pirkti vertingus daiktus, techniką namams (ypač antradienį iki 16 val., trečiadienį iki 14 val.). Stiprūs ir energingi pasijusite antrą savaitės pusę, vis dėl to nereikėtų niekuo rizikuoti ketvirtadienį.
Penktadienis naudingesnis ir tinkamesnis svarbiems darbo susitikimams bei susitarimams. Šeštadienis iki pavakarės apgaulingas, tad mokėkite atleisti, atsiprašyti, susitaikyti. Būkite atidesni sveikatai savaitgalį.
Itin sudėtingas šeštadienis, kai bus juntama stipri įtampa, pakaks provokacijų. Tinkama diena nebent tvarkytis. Tuomet ne tik išaugs konfliktų, traumų, nelaimingų atsitikimų tikimybė – tikėtinos ir finansinės apgaulės, galimi nuostoliai. Pirmadienį pulkite prie nebaigtų, užvilkintų darbų – pavyks nemažai nuveikti.
Šaulys (11 23–12 21)
Esate tokie šaunūs, bet kam sau gadinate nuotaiką galvodami, ko esate nepadarę, nepasiekę šiame gyvenime? Ši savaitė bus gana komplikuota, kai naudinga bus daug nenorėti, mažiau iš savęs reikalauti. Dabar venkite skubotų, impulsyvių sprendimų bei veiksmų – niekam nieko nežadėkite, mažiau iš kitų reikalaukite ir nevaikščiokite po parduotuves su stora pinigine – išlaidos bus didesnės, nei planavote.
Jei ketinate ką nors vertingesnio įsigyti, tam tiks nebent antradienis iki 16 val. ir trečiadienis iki 14 val. Itin sudėtingi ketvirtadienis, penktadienis, kai svarbu neleisti pasireikšti šauliškam temperamentui (ypač namuose).
Savaitgalį jūsų nuotaikos vėl bus žaismingos ir jūs pasiruošę naujoms pergalėms su romantikos prieskoniu. Šiomis dienomis gali apimti noras ką nors radikaliai pakeisti santykiuose su mylimu asmeniu ar tiesiog ką nors karštai įsimylėti. Deja, šį savaitgalį ar pirmadienį įsiplieskę jausmai taip pat greitai ir atvės.
Ožiaragis (12 22–01 19)
Antradienį, trečiadienį galite tikėtis gerų naujienų finansų srityje. Antradienis iki 16 val. ir trečiadienis iki 14 val. itin palankus laikas svarbiems finansiniams bei darbo susitarimams. Tai vilčių išsipildymo metas, kai galimas ypatingas susitikimas (galbūt su kadaise mylėtu asmeniu) ar nauja pažintis.
Tačiau nereikėtų dėl nieko tartis, žadėti, įsipareigoti antrą savaitės pusę. Tai bus netikęs laikas kelionėms, naujoms pažintims užmegzti, įskaitant romantiškas. Penktadienis bei savaitgalis bus puikūs kviestis talkininkus, pagalbininkus ne tik dalykiniams reikalams tvarkyti, bet ir namie, sode padirbėti – jums seksis puikiai vadovauti ir palaikyti pakilią nuotaiką.
Sekmadienį verta daugiau pabendrauti su tėvais. Pirmadieniui nieko svarbaus darbe neplanuokite – šią dieną geriau skirti namų reikalams.
Vandenis (01 20–02 18)
Antradienis, trečiadienis – jūsų sėkmės metas, kai netikėtu būdu ima ir išsisprendžia jus varginanti problema. Šiomis dienomis verta aiškintis nesklandumus su mylimu asmeniu – jūsų įtarimams pagaliau ateis galas. Antradienis iki 16 val. palankus finansinėms problemoms spręsti, sandoriams pasirašyti. Trečiadienis iki 14 val. puikus bendrauti, biurokratiniams reikalams tvarkyti.
Nuo ketvirtadienio – įtemptas laikas. Tai negerų nuojautų pildymosi metas, tad geriau būti optimistais. Tai bus gana sudėtingos dienos, kai paranku vadovauti taisykle: mažiau yra daugiau.
Į gera reikalai pakryps tik sekmadienį bei pirmadienį. Abi dienos geros tiek bičiuliškiems susibūrimams, tiek romantiškiems pasimatymams bei pažintims.
Žuvys (02 19–03 20)
Šią savaitę prireiks geležinių nervų ir mokėjimo pasakyti „ne“. Nuo savaitės pradžios patartina labiau atsiriboti nuo kitų, nesiimkite naujų bendrų reikalų – dabar lengva jus paversti atpirkimo ožiu. Skirkite antradienį, trečiadienį darbams užbaigti, užvilkintiems reikalams tvarkyti.
Nuo ketvirtadienio iki šeštadienio įtemptas metas. Nepasiduokite tomis dienomis maištingoms nuotaikoms, norui viską nukirsti, nutraukti – tai bus klaida. Atidžiai atlikite savo užduotis darbe – nedidelė klaida pakenks karjerai. Antra savaitės pusė bloga ir su šefu aptarinėti veiklos perspektyvas – tam tinkamas nebent antradienis iki 16 val.
Pasistenkite savaitgalį nesivelti į svetimus reikalus (ypač finansinius) – nepatarinėkite, nesiūlykite savo pagalbos: viskas išeis atvirkščiai, o už nesėkmę teks atsakyti jums.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.