Astrologė: trijų ženklų šią savaitę laukia netikėti pinigai

2019 m. rugpjūčio 27 d. 13:30
Ši savaitė gana palanki ir reikalams tvarkyti, ir meilei, teigia astrologė Palmira. Jeigu gimėte po Jaučio, Dvynių ar Liūto ženklu, laukite netikėtų pinigų.
Daugiau nuotraukų (3)
Avinas (03 21–04 20)
Savaitė bus palanki aktyviai veiklai, bet ne naujų darbų pradžiai. Tai geras laikas atsigręžti į praeitį, pasinaudoti senu įdirbiu, pasiekimais. Tai bus ir gera proga ką nors perdaryti. Savaitės antrą pusę gali tekti apsispręsti dėl dvigubo meilės romano – teks pasirinkti ką nors viena.
Penktadienį pakaks išminties ir patiems likti ramiems, ir aplinkinius nuraminti, sutaikyti. Beje, jei tektų su kuo nors griežčiau pasikalbėti, likite orūs ir nesistenkite kito nuomonės sumenkinti. Kurkite veiklos planus penktadienio popietę, kai stos mėnulio jaunatis (13 val. 37 min.).
Nuo šeštadienio (ir kitą savaitę) palankus laikas pasikalbėti su įtakingais žmonėmis dėl reikalų: galimos geros naujienos, geri pasiūlymai, susiję su karjera, paaukštinimu darbe, kurių seniai laukėte. Jei ieškote darbo, šios dienos naudingos susitikimams su būsimu darbdaviu – paliksite atsakingo žmogaus ir gero profesionalo įspūdį.
Jautis (04 21–05 20)
Antradienis, ypač savaitės pabaiga bei kitas pirmadienis – reikšmingas metas karjerai: galite gauti naudingą veiklos pasiūlymą, laimėti ar užsidirbti pinigų. Tai bus geras laikas ir įvairiems profesiniams konkursams laimėti – nebijokite rizikuoti, ką nors naujo išbandyti.
Penktadienį tvardykitės, nepasiduokite emocijoms, kitaip būsite priversti dėl daug ko gailėtis. Nors iki pietų tai ir nekokia diena, nenuliūskite: jūsų laukia išskirtinis vakaras bei savaitgalis, taip pat pirmadienis, kai viskas seksis, o nuotaikos bus puikios! Šiuo metu pildysis svajonės – didelės ir mažos, jausmų ir finansų srityje.
Savaitgalį užsimezgusios pažintys bus laimingos ir ilgalaikės. Itin seksis vyresnio amžiaus asmenims. Beje, nepatartina veltis į romantiškas pažintis su užsieniečiais – gali tekti nusivilti.
Dvyniai (05 21–06 21)
Savaitė žada netikėtų pinigų, nelauktų dovanų. Ir nors dabar prasidėjęs Mergelės metas palankus šeiminiam poilsiui, atsipalaiduoti namuose, ieškantiems darbo ar norintiems pagerinti savo darbo sąlygas irgi pasiseks. Dabar būsite kupini jėgų ir žavesio, jūsų galvoje suksis neįtikėtini profesiniai ir kūrybiniai sumanymai. Šiuo metu pradėti darbai pelnys šlovę, aplinkinių pagarbą, šefo simpatijų.
Antradienis ir ketvirtadienis bus sėkmingas laikas ilgalaikėms darbo sutartims pasirašyti. Gali nusišypsoti laimė avantiūrose, pasisekti lošiant. Taip pat šią savaitę tikėtinas susitikimas su senu gerbėju, su asmeniu, kurį kadaise mylėjote, – jausmai gali vėl atgyti.
Pirma penktadienio pusė nekokia – venkite įtarinėti sutuoktinį, tai tik išsigalvojimai. Savaitgalį padovanokite tiems, kuriuos mylite, būkite su artimaisiais. Sekmadienio susitikimai itin džiugūs – gali užsimegzti nuoširdi draugystė, jūsų gyvenime gali atsirasti ir nauja meilė. Ir tai bus laimingas, perspektyvus ryšys.
Vėžys (06 22–07 22)
Savaitės pradžioje būsite linkę veltis į nuotykius bei avantiūras. Vis dėlto ketvirtadienis privers apsispręsti jausmų srityje. Beje, dalykiniai, finansiniai, taip pat kūrybiniai pasiūlymai, gauti tądien, bus perspektyvūs.
Penktadienio pirmąją pusę būsite dirglesni ir, deja, greičiau nuliūsite, supyksite. Nesiimkite tuo metu nieko svarbaus darbe ir nesiaiškinkite santykių su mylimu asmeniu – palaukite iki savaitgalio: jis, lyg tyčia, bus ypatingas tuo, kad atneš sėkmę sprendžiant meilės problemas. Turėsite gerą progą susitaikyti, net jei nepavyks – neliūdėkite, jūsų laukia malonūs netikėtumai, geros naujienos.
Beje, penktadienis jums, Mėnulio globojamiems, itin svarbus metas, nes po pietų (13 val. 37 min.) stos jaunatis. Tai bus geras laikas planams kurti – itin palanku būtų juos užrašyti popieriuje. Sekmadienį, pirmadienį skirkite savo namams.
Liūtas (07 23–08 22)
Trečiadienis, ketvirtadienis – ypatingas stebuklų metas! Tai naudingų susitarimų, lemtingų pažinčių dienos – būsite fortūnos numylėtiniai. Bus palanku spręsti senus darbo klausimus, pasirašyti ilgalaikius veiklos susitarimus.
Savaitės vidurys gali atnešti ir netikėtų pinigų, sėkmę avantiūrose. Ketvirtadienis – gera diena pasiskolinti daug pinigų. Penktadienio vakaras bei savaitgalis bus meilės dienos, tad nebūkite vieni – nueikite arba į meilės pasimatymą, arba pas draugus į vakarėlį. Šios palaimingos dienos galės jus nuraminti, pagydyti įjautrintą sielą.
Beje, dabar užsimezgę romantiški santykiai bus stabilūs ir gali baigtis santuoka. Pirmadienis – irgi meilės metas, tačiau būsite linkę priekabiauti, kritikuoti, kelti paikus reikalavimus.
Mergelė (08 23–09 22)
Antradienį imkitės aktyviai tvarkyti darbo reikalus – neatidėkite jų kitoms dienoms. Tai metas, kai gali neabejotinai pasisekti: sulauksite supratimo, pagalbos, dėmesio, aukštų įvertinimų ir vertingų dalykinių pasiūlymų. Tai geras laikas ieškoti geresnės darbo vietos.
Trečiadienis, ketvirtadienis – pasyvios dienos, kai nereikia savęs varginti sunkiais darbais ar problemų sprendimu. Penktadienis – permainų diena, kai pyksitės, nutraukinėsite santykius ir vėl taikysitės... Beje, jei nespėsite, tam tiks ir šeštadienis.
Nuo penktadienio vakaro prasideda nuostabus metas: galite sutikti savo tikrąją porą, o naujas romanas bus perspektyvus, baigsis šeimos sukūrimu. Sekmadienis itin palankus meilės pasimatymui bei pobūviams. Gerai tą dieną leisti ir su vaikais. Gimtadieniui švęsti moterims palankesnis sekmadienis, o vyrams – šeštadienis.
Svarstyklės (09 23–10 23)
Ši savaitė – jūsų laimės metas, kai svarbu ne tik tikėti savimi, bet ir priversti jus supančius žmones jumis labiau pasikliauti, aukščiau vertinti, karščiau mylėti!
Šiomis dienomis pasiseks daug kas: ir apgalvota avantiūra tvarkant reikalus, ir sunkus dalykinis susitikimas su užsieniečiu, aukštu valdininku ar šefu, o pasiekti rezultatai pranoks visus lūkesčius.
Tik niekuo nerizikuokite, nieko nekeiskite, nieko naujo nesiimkite penktadienį. Tądien netiks ir aiškintis – tiek darbe, tiek namuose. Vis dėlto net jei pasikarščiuosite ryte, vakarop pavyks nusiraminti ir susitaikyti. Beje, sekmadienį artimieji paklus jūsų valiai, įvertins jūsų nuomonę ir nuopelnus šeimai. Pirmadienis naudingas svarbiam susitarimui.
Skorpionas (10 24–11 22)
Antradienis puikus spręsti gyvenamosios vietos klausimą, bus palanku pirkti nekilnojamąjį turtą, vertingų, prestižinių baldų. Diena gera ir komandiruotėms ar darbo sutartims su užsieniečiais. Trečiadienis, ketvirtadienis atneš sėkmę sprendžiant svarbius darbo klausimus. Tiesa, susitarimams tinkamas tik ketvirtadienis.
Penktadienio pirma pusė – tas metas, kai reikia patylėti. Jei norėsis niršti ant sutuoktinio, šefo, pasistenkite į juos pažvelgti iš užuojautos pozicijų ir jau po pietų suvoksite, kad buvote neteisūs pykdami, kad tai – tik laikinos emocijos.
Savaitgalį nelauktas susitikimas, įvykis seną svajonę gali paversti tikrove. Sekmadienis puikus priimti svečius (seniai matytus draugus, giminaičius) savo namuose. Pirmadienį nereikėtų savęs varginti darbo reikalais – atidėkite dalykinius rūpesčius antradieniui.
Šaulys (11 23–12 21)
Antradienį spręskite finansines problemas – pavyks susitikti su reikalingais žmonėmis, susitarti palankiomis sąlygomis dėl naujo reikalo, paskolos ir pan. Trečiadienis, ketvirtadienis – sėkmingiausios dienos veiklai, reikalams tvarkyti, kelionėms.
Ketvirtadienis puikus ir svarbiam pirkiniui namams, nedidelei šventinei vakarienei, garbingiems svečiams, taip pat seniai nematytiems draugams, giminaičiams iš toli priimti. Beje, šią savaitę būsite linkę įsivelti ir į mažą tarnybinį romaną... Naujas (arba atgimęs senas) meilės ryšys ketvirtadienį gali iš esmės pakeisti jūsų gyvenimą ir santykius su artimaisiais, draugais.
Neįsivelkite į meilės nuotykį penktadienį – tai virs skandalu. Sekmadienis padės protingai išspręsti meilės problemas su sutuoktiniu arba santuokos – su mylimu asmeniu. Pirmadienį būkite apdairesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus.
Ožiaragis (12 22–01 19)
Jūsų nuojautos taps itin jautrios – pasikliaukite vidiniu balsu. Ir pastangos nebus tuščios – gerų permainų vėjai naudingai pakeis jūsų ateitį. Šią savaitę gali nutikti daug džiugių dalykų – gali pasiekti laiminga žinia iš draugų, ypač gyvenančių užsienyje, ar įvykti nepaprastas susitikimas, perspektyvi pažintis su puikiu žmogumi, pakeisiančiu jūsų planus ir net gyvenimą.
Beje, savaitgalio arba šios savaitės pažintis su asmeniu iš toli (ar iš kitų socialinių sluoksnių) gali virsti audringu romanu, kuris baigsis santuoka ir net emigracija. Šią savaitę galite gauti išskirtinį dalykinį pasiūlymą, tai padės išspręsti finansines problemas.
Verta pamėginti ir žaisti loterijoje, galite laimėti ir azartiniame žaidime (tik nepamirškite, kad laimėti gali tie, kurie laiku sustoja). Pirmą penktadienio pusę venkite nervintis, ginčytis dėl principų. Tinkamą išeitį rasite tik vakare arba šeštadienį, kai jūsų sprendimas bus visiems priimtinas. Šeštadienio vakaras bei sekmadienis bus sėkmingas metas norint efektingai pasirodyti visuomenėje, susitikti su įtakingais ar garsiais žmonėmis, užsieniečiais. Savaitgalis palankus romantiškiems pasimatymams, ypač išvykoms su antrąja puse ar draugais.
Vandenis (01 20–02 18)
Savaitė bus sėkminga veiklai, verslui. Tiesa, jums gali nusišypsoti didelė laimė ne tik tvarkant dalykinius, finansinius reikalus, bet ir jausmų srityje. Galite išgirsti ilgai lauktą meilės prisipažinimą ar pasiūlymą sumainyti žiedus. Savaitė palanki sandoriams, sudėtingoms komercinėms operacijoms, pinigams investuoti į veiklą. Tiks ieškoti ir investuotojų, rėmėjų.
Netikėtų problemų gali kilti nebent penktadienio pirmąją pusę, kai būsite revoliucingai nusiteikę, tačiau ši diena netinkama kovoti už savo teises nei darbe, nei namie. Bet kokiu atveju penktadienio antrą pusę bei šeštadienį mėginkite taisyti padarytas bendravimo klaidas.
Savaitgalį būkite santūresni išlaidaudami – galite įsigyti puikių, tačiau sunkiai pritaikomų, panaudojamų daiktų, drabužių. Romantiškiems pasimatymams bei pažintims beveik idealus sekmadienis. Praleiskite jį su mylimu asmeniu. Pirmadienis geras dalykiniams susitarimams.
Žuvys (02 19–03 20)
Antradienis – jūsų meilės diena, kai palanku pasimatyti su mylimu žmogumi, kai verta pasikalbėti apie būsimą šeimą, vaikus. Tądien galite tikėtis ir senos meilės sugrįžimo... Trečiadienis, ketvirtadienis – puikios dienos veiklai.
Ilgalaikiams veiklos susitarimams tinkamas ketvirtadienis. Šios dienos palankios ir sveikatai tikrinti. Tai gera proga iškrovos dietoms. Penktadienio pirma pusė apgaulinga – nieko rimta netvarkykite, venkite karščiuotis. Šeštadienis, sekmadienis – netikėtumų metas, kai daug kas apsiverčia gyvenime.
Pirmadieniui neplanuokite svarbių reikalų – tai įtemptas laikas, kai dėl nuo jūsų nepriklausančių priežasčių ne viskas išeis taip, kaip jums norėtųsi. Venkite tądien finansinių įsipareigojimų. Netinkamas laikas ir skolinti pinigų, tiesa, gerai teikti labdarą.
 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.