Kokia Zodiako ženklų sąjunga garantuoja finansinę sėkmę?

2014 m. kovo 9 d. 11:52
Dailyhoroscopes.com ir lrytas.lt inf.
Svajojate apie tvirtą materialinį pagrindą? Astrologai tvirtina, kad žmogaus finansinė gerovė labai daug priklauso nuo partnerio Zodiako ženklo. Tad sužinokite, kokio ženklo atstovas padės jums prtiraukti daugiau pinigų, o kas jus gali palikti tuščiomis kišenėmis.
Daugiau nuotraukų (1)
Avinas 
Jei jūs – pagrindinis šeimos maitintojas ir norite, kad būtumėte už tai giriamas bei šlovinamas, drąsiai sujunkite savo likimą su Oro stichijai priklausančiais Zodiako ženklų atstovais. Ideali komercinė pora – su Vandeniu. Svarstyklės – taip pat neblogi pagalbininkai nelengvoje finansinės Fortūnos pritraukimo veikloje. O jei jūsų vienintelis tikslas – kuo greičiau bankrutuoti, tai ieškokite sau verslo partnerio tarp Skorpionų. Šioje partnerystėje atsidursite bankroto duobėje per labai trumpą laiką. 
Jautis 
Užtat Jaučiams artimas ryšys su Skorpionu - priešingai, atneš didelės materialinės naudos. Be to, taip pat drąsiai galite užmegzti santykius su Vandenio ženklo priešinga lytimi. O su Ugnies stichijos atstovais (Liūtu, Šauliu, Avinu), iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad ne viskas taip gerai ir klostosi, nors iš tikrųjų finansinių santykių (tarp jų ir kitų) aiškinimasis tik sustiprins sąjungą ir užtikrins stabilų uždarbį. 
Dvyniai
Norite pritraukti pinigų? Pirmiausia ieškokite partnerio tarp Liūtų. Taip pat gerų finansinių rezultatų sulauksite ir su kitais tos pačios stichijos atstovais – Avinu ir Šauliu. Tačiau Liūtas - tikras pinigų magnetas. Kita vertus, Ožiaragis, Mergelė ir Jautis, būdami šalia jūsų, patys sugebės užsidirbti. Tačiau nereikėtų tikėtis, kad jie bus jums ramstis finansiniuose reikaluose. Bet ir netrukdys, skirtingai nei Skorpionas: su juo būdami padorų atlygį galite pamiršti. 
Vėžys
Jeigu norite, kad sektųsi piniginiuose reikaluose, ieškokite partnerio tarp Ugnies ženklų - Liūto, Šaulio, Avino. Neblogas variantas būtų ir sąjunga su Jaučiu. Jis ne tik darbštus, bet ir padės jums pritraukti pinigų. Svarstyklės taip pat atneš finansinės sėkmės, užtat patiems sąjungoje su Svarstyklėmis kažin, ar pavyks gerai užsidirbti.
Liūtas
Norite, kad ant jūsų pradėtų lyti pinigais? Ieškokite Dvynių! Tai retas atvejis, kai jūs pritrauksite pinigų vienas kitam, todėl jūsų šeimai negresia jokia finansinė krizė. Beje, Vandenis ir Svarstyklės taip pat nėra prastas partnerystės variantas. O štai, jei jūsų partneris – Mergelė, Ožiaragis ar Jautis, galėsite užsidirbti nemažai pinigų nepersidirbdami. Tačiau ir bet kuris vienas iš jų būdamas greta jūsų apčiuopiamų finansinių problemų nepatirs. O štai Skorpionas - brrr! – greitai paleis tuščiomis kišenėmis net ir labai finansiškai sėkmingą Liūtą.
Mergelė
Šio ženklo atstovams geriausias partneris siekiant finansinės gerovės - Skorpionas. Retas atvejis: jis ne tik nepaplonins piniginės, kaip daugumai kitų Zodiako ženklų, bet padės išsiaiškinti, kur galima be rizikos investuoti pinigus. Žvelgiant iš materialinės pozicijos, sėkminga partnerystė su Ugnies stichijos Zodiako ženklais. Tiesa, supratimo ir palaikymo periodus neišvengiamai keis abipusės pretenzijos ir priekaištai. Tačiau įsidėmėkite: po audringo konflikto, finansinės gerovės kreivė šoktelės aukštyn!
Svarstyklės
Keistas dalykas: artimi santykiai su Svarstyklėmis atneš sėkmę visiems kitiems Zodiako ženklo atstovams, kurie turi verslą. O štai pačios Svarstyklės gali užspringti kąsniu, atsiriektu nuo šio pyrago. Na, nepavyks įgyvendinti finansinių užmojų ir gana! Pamėginkite susirasti partnerį tarp Šaulių. Jei pasisektų, nerasite geresnio patarėjo finansiniais klausimais nei jis!
Skorpionas
Skirtingai nei Svarstyklės, padedančios uždirbti iš esmės visiems, Skorpionas su nepaaiškinamu užsispyrimu atitraukia pinigus iš kai kurių kitų Zodiako ženklų atstovų. Tačiau būnant partnerystėje su Skorpionu nereikės sukti galvos dėl pinigų Žemės stichijos ženklams: Jaučiui, Mergelei ir Ožiaragiui. Nors pačiam Skorpionui geriau ieškoti partnerio tarp Ugnies stichijos atstovų. Beje, reikėtų pasiruošti ir tam, kad savo mylimu Liūtu, Šauliu ar Avinu turėsite pasirūpinti patys, nes būdami greta jūsų, kažin ar sugebės reikiamai užsidirbti.
Šaulys 
Jums vertėtų užmegzti santykius su Vandeniu ar Svarstyklėmis. Ši partnerystė bus naudinga abiems pusėms: judu padėsite vienas kitam pasiekti finansinės sėkmės, todėl iš to tik išlošite. O jei norite gyventi gerai ir nieko nedaryti, susiraskite partnerį Jautį, Ožiaragį ar Mergelę. Jie su jūsų astrologine pagalba užsidirbs nemažai pinigų, o jūs galėsite ramiai juos leisti be jokios sąžinės graužaties. Juk ir jūsų didelis indėlis į šį reikalą.
Ožiaragis
Jūsų verslo sėkmei niekas nesutrukdys, todėl galite drąsiai tuoktis iš meilės! O jei jūsų išrinktasis bus Skorpiono ženklo atstovas – sugebėsite užsidirbti užtektinai dviems. Visai sėkminga partnerystė su Vėžiu ar Žuvimis, nors ir mažesnės finansinės galimybės. Stabilus uždarbis jums garantuotas ir tuo atveju, jei jūsų partneris – Šaulys, Avinas arba Liūtas. Kas lieka - Jautis ir Mergelė? Na, su tais darbštuoliais tikrai nepražūsite.
Vandenis
Kaip ir kitiems Oro stichijoms ženklams, labiausiai tinkama partnerystė su Ugnies stichijos atstovais: Šauliu, Liūtu ir Avinu. Tačiau piniginiai reikalai klostysis taip pat gerai, jei greta jūsų bus Svarstyklės arba Jautis. O štai Skorpionas kaip reikiant paplonintų jūsų piniginę. Greičiausiai nepataisomai. Kaip, beje, ir ne vienam kitam Zodiako ženklui. Todėl geriau su jais neprasidėti.
Žuvys
Panašu, geriausiai padarys įtaką jūsų finansinei gerovei Avino ženklo atstovai. Tik ar galėsite sutarti kitais klausimais su šiuo akimirksniu įsiplieskiančiu žmogumi? Užtat neblogas variantas – partnerystė su Ožiaragiu, Mergele ar Jaučiu. Tiesa, partnerystėje su jais, tikėtina, būsite priklausomi ne tik finansiškai. Iš kitos pusės, būtent jo dėka jums ir nestigs pinigų.
Zodiako ženklaiHoroskopasPinigai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.