Atostogos Maljorkoje baigėsi tragedija: audra pražudė turistą, dar vienas žmogus – dingęs be žinios

2024 m. rugsėjo 4 d. 14:36
Ispanijos Maljorkos saloje rastas negyvas britas žygeivis, dar vienas žmogus yra dingęs po smarkių liūčių, užklupusių šią populiarią turistų vietą, trečiadienį pranešė pagalbos tarnybos.
Daugiau nuotraukų (1)
„Vienas iš žygeivių rastas negyvas. Gvardijos civilinė policija ir Maljorkos ugniagesių komanda tęsia kito dingusio žmogaus paieškas“, – socialiniame tinkle X parašė Balearų salų, kurioms priklauso ir Maljorka, pagalbos tarnybos.
Pagalbos tarnybos nuo pirmadienio vakaro ieškojo dviejų britų žygeivių Maljorkos kalnų vietovėje, kur Torrente de Pareis kanjonas leidžiasi į Viduržemio jūrą, naujienų agentūrai AFP sakė tarnybos atstovė, bet daugiau informacijos nepateikė.
Pasak Ispanijos žiniasklaidos, rastas kūnas yra 32 metų žygeivio, kitas dingęs žmogus yra moteris. Abu juos greičiausiai nunešė staigus potvynis rajone.
Vietos valdžia antradienį paragino žmones būti atsargius dėl laukiamų „labai stiprių audrų“. „Venkite veiklos lauke (eiti į paplūdimį, į žygius pėsčiomis, vandens sporto)“, – socialiniame tinkle X perspėjo salyno pagalbos tarnybos.
Viduržemio jūros sala, garsėjanti vaizdingais paplūdimiais ir saulėtu oru, yra viena iš labiausiai lankomų Europos vietų. Ją ypač mėgsta vokiečių ir britų turistai.
MaljorkaAudražuvęs
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.