Artėjant šaltajam sezonui leis sutaupyti: energiją taupantys buitinės technikos sprendimai

Batenka

2024-09-19T15:34:51.158Z

Eco Buble yra ir paprasciausioje masinoje uz 300 eur. Trukumas- jei pridejot perdaug milteliu, juos perdaug suplaket, paskui nesiskuskite, kad labai blogai skalauja. Rekomenduojama naudoti gelius, bet kam tada tas ventiliatorius? dar vienas melas, realios temperaturos ir elektros sanaudos yra sumazintos. Tarkim pastatom 60- atlikti testai rodo, kad dazniausiai tai 50, bet pas Samsunga , Siemens, Boch temperatura pakilo tik iki 35. Jei statot medvilne 90, nei pas viena gamintoja imant nuo 2019 metu nepasiekiama tokia temperatura. taigi Samsung skalbia lygiai taip pat kaip ir betkuri kita masina. kaip taupoma energija. kas turi ismanuji skaitliuka, isjunkite visus prietaisus ir paziurekite kiek suvartos masina, busite nustebe. kaip taupomas vanduo- elementariai, tarkim vietoj 5 litru ipilama 4. Sutaupem litra, rubus ne skalbia,o trina, del to jie greiciau susidevi. Dar galeciau papasakot Samsung pasaka apie sidabro jonus tai irgi visiska nesamone. Samsung lygiai tas pats kas Siemens ar betkuris kita Europiniu standartu brandas. Zodziu galut eit obuoliu acto uzgert.

Batenka

2024-09-19T15:29:34.704Z

Nuo 1999 metu visos masinos turi Eco Buble tik truputi kitaip veikia. Jei kitu firmu ties voztuvu stovi kamuoliukas panasus i teniso ir jis sukelia plakima tai Samsunge stovi sparneliai kaip ventiliatoriaus ir jie daro ta pati. Eco Buble nieko bendro neturi su skalbimu zemesneje temperaturoje.

Valdimaras

2024-09-19T07:56:19.443Z

Sukūrus naują daiktą jį reikia išbandyti, tai pirkit ir bandytikt, po kiek laiko gamintojai turės rezultatus, kam patiem dirbti, jei kiti tai gali padaryti už mus.

Komentuoti po šiuo straipsniu
Komentuoti gali tik Lrytas registruoti vartotojai. Prisijunkite prie registruotų vartotojų bendruomenės ir bendraukite komentaruose!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.