Vyras atkeršijo kaimynui, kuris piktybiškai prie jo namo laikė automobilius: sulaukė pagyrų (2)

2024 m. rugsėjo 6 d. 13:57
Lrytas.lt
Vyras socialinėje erdvėje sulaukė pagyrų už išradingą kerštą nepatogiam kaimynui. Vartotojai taip pat patarė kitų, ne mažiau radikalių, būdų, kaip supykdyti daug automobilių turintį ir bet kur juos statantį kaimyną.
Daugiau nuotraukų (4)
Vyras papasakojo apie savo kaimyną, kuris turi šešis automobilius, tačiau tik vieną iš jų stato ant prie nuosavo namo esančios važiuojamosios dalies, kurios ilgis yra apie 20 metrų, o likusiais užgriozdina gatvę šalia kaimynų namų. Apie tai pranešė britų laikraštis „Mirror“.
„Reddit“ forume vyras pasidalijo savo nusivylimu kaimynu, kuris prie savo namo stato tik kasdien naudojamą automobilį: „Jis jį plauna ir blizgina kiekvieną savaitgalį, o visus kitus palieka prie kitų žmonių namų“.
Pastebėjo sugadintą veją
Jis sakė, kad prie namo esanti veja, kurios pakraščiuose yra vandens purkštuvai, eina lygiagrečiai su važiuojamąja dalimi.
„Neseniai susimąsčiau, kodėl mano veja netvarkinga, ir pastebėjau, kad kaimyno mašina pervažiavo per tris mano laistymo sistemos purkštuvų galvutes. Sutvarkiau jas, paburbėjau, bet judėjau toliau“, – tęsė vyras, pažymėdamas, kad po savaitės rado dar dvi sulaužytas purkštuvų galvutes.
Be to, buvo nutrauktas vandentiekio vamzdis. Nusivylęs vyriškis iš naujo apsėjo sklypą ir atnaujino laistymo purkštuvus, kad jie laistytų ne 180 laipsnių puslankiu, o 360 laipsnių kampu.
Atskleisdamas savo klastingą planą, vyras prisipažino, kad kaimynas vis tiek galės juos pervažiuoti, bet bent jau kiekvieną dieną 23 val. automobilis septynias minutes bus apipurškiamas vandeniu iš keleivio pusės.
„Mūsų vanduo yra labai kietas, todėl ilgai užtruks nuplauti visas dėmes nuo automobilio“, – sakė jis.
Kerštas atrodė juokingas, bet problema rimta
Daugumai komentatorių vyro veiksmai pasirodė juokingi, o kiti pateikė savų pasiūlymų, kaip elgtis su problemas keliančiu kaimynu.
Vienas vartotojas pasiūlė naktį ant jo automobilio primėtyti paukščių lesalo. Kitas siūlė imtis rimtesnių veiksmų – ant sklypo ribos padėti didelių riedulių. Trečiasis patarėjas manė, kad tikslinga derinti abu metodus, šalia dekoratyvinių akmenų pastatant paukščių lesyklėles.
„Įkaskite armatūros strypą į žemę šalia laistytuvų. Jis per juos pervažiuos tik vieną kartą“, – toks buvo kitas pasiūlymas.
Tačiau šiuo atveju patariama gerai pagalvoti, nes iš žemės kyšantis strypas gali būti pavojingas ir sužeisti praeivius.
„Jei dauguma jo automobilių stovi ant kelio ir nejuda, praneškite apie juos, kaip apie paliktus“, – pataria komentatoriai.
Be to, aplink teritoriją galima įrengti kameras. Pasitelkus gerą advokatą, kaip siūlo sumanūs vartotojai, galima patraukti kaimyną atsakomybėn už įsibrovimą į teritoriją ir žalos padarymą.
Kerštu kaimynui gyrėsi ir dar viena moteris
Anksčiau viena „Reddit“ vartotoja gyrėsi originaliu būdu atkeršyti įžūliam kaimynui, kuris užtvėrė visą gatvę automobiliais ir neleido jai važiuoti į namus.
„Fokus“ taip pat rašė, kad 21 metų Hana Robinson (Hannah Robinson) iš Anglijos už naudojimąsi automobilių stovėjimo aikštele gavo sąskaitą 11 390 svarų sterlingų arba daugiau nei 13 tūkst. eurų. Mergina, kaip pažymima, reguliariai pažeidinėjo svarbią „5 minučių taisyklę“.
Parengta pagal „Fokus“.
Namaskerštaskaimynas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.