Benjaminas

2024-10-16T19:00:24.014Z

Rašo, kad "Išsamios statistikos apie kiekvieną privačios nuosavybės griovimo atvejį nėra kaupiama". Čia ir yra atsakymas, kodėl nelegalios statybos bujoja, kodėl statybų leidimai taip sunkiai valdomi, o visas statybų verslas blogai prižiūrimas. Nors įrodymų nėra, bet tokia betvarkė netiesiogiai sako, kad šioje srityje yra didelės pagundos korupcijai. Neturint analitinių duomenų apie atvejus yra neįmanoma valdyti visų administravimo procesų, neįmanoma juos tobulinti. Tai tarsi kažkoks administracinis NIHILIZMAS - valdyti nėra galimybių, todėl kiekvienas atvejis yra laikomas unikaliu, nuolat painiojamasi teisiniame atvejų vertinime, todėl procesai vyksta ilgai, permainingai, be reikalo yra eikvojami pinigai, stringa projektai, auga nuostoliai. Kas laiko statybų reglamentavimą STAGNACIJOJE?

regina

2024-10-16T11:46:54.454Z

Kai jau duoklė įsisavinta,pinigai nebekrinta,galima ir statinius nuversti?absurdas,statyba legali,o statiniai nelegalūs???gerai,kad Žemaitaitaičio programoje yra punktas apie asmeninę atsakomybę...duok dieve jam tai įgyvendinti...

Komentuoti po šiuo straipsniu
Komentuoti gali tik Lrytas registruoti vartotojai. Prisijunkite prie registruotų vartotojų bendruomenės ir bendraukite komentaruose!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.