Vilniaus NT skelbimų „perlas“: butas, kuriame į virtuvę gali nueiti neišlipdamas iš lovos Nuomos kaina – neįtikėtina

2024 m. spalio 8 d. 20:39
Lrytas.lt
Ieškant buto Vilniuje, gali pasijusti tarsi dalyvautum azartiškame žaidime, kai ieškoti tenka normalios kainos ir dydžio būsto. Kai nuomos skelbimuose pasirodo pasiūlymas išsinuomoti 10 kv. m butą Naujininkuose, tikėtina, kad ne vienas sustoja, grįžta atgal ir dar kartą perskaito. Kompaktiškumas? Čia jis yra pažodžiui: viskas vienoje vietoje.
Daugiau nuotraukų (16)
Toks skelbimas nepraslydo pro internautų akis – sulaukė gūsio pajuokų. „Guli lovoje ir kiaušinienę kepi“, „tupi tualete ir spintą tvarkaisi“ – tai tik dalis jų šmaikščių pastebėjimų.
Taip, nuomos kainos Vilniuje priklauso nuo rajono, buto dydžio ir būklės. Už 1 kambario butą Užupyje teks pakloti apie 700 eurų per mėnesį, o Senamiestyje ar Naujamiestyje – dar daugiau. Dviejų kambarių butų kainos varijuoja nuo 400 eurų Lazdynuose iki 850 eurų Valakampiuose, o prabangus keturių kambarių butas Senamiestyje gali pareikalauti net 2600 eurų per mėnesį.
Tad nieko keisto, kad ieškantys pigesnio būsto dažniausiai dairosi į mažučius butus – studijas ar bendrabučių tipo butus. O jų kainos taip pat stipriai priklauso nuo vietos ir įrangos. Už mažytį butuką gali tikėtis sumokėti nuo 150 iki 300 eurų per mėnesį. Bet kartais rinkoje pasitaiko netgi labai išskirtinių pasiūlymų.
Štai NT brokeris Dainius Bielinis siūlo Naujininkuose, Kapsų gatvėje, išsinuomoti vos 10 kv. m butą. Jau pati idėja tokio dydžio erdvėje sukuria daugybę vaizduotės scenarijų. Bet štai: butas po kapitalinio remonto, su visais reikalingais baldais ir buitine technika: šaldytuvas, skalbimo mašina, arbatinukas, kaitlentė, mikrobangė – visa virtuvės karalystė beveik delne.
Puikus susisiekimas tiek nuosavu, tiek viešuoju transportu, šalia parduotuvės, sporto klubas, o automobiliui visada bus vietos nemokamame kieme. Skelbime taip pat nurodoma, kad butas šviesus ir šiltas, su nedideliais komunaliniais mokesčiais, o lova – net 2 metrų ilgio. Na ,o lova užima beveik visą butą.
Nuotraukose matosi, kad šis 10 kv. m „šedevras“ yra tikras „viskas viename“: lova stovi tiesiog virtuvėje, o dušas ir tualetas – per tris žingsnius nuo jos.
Kaina? 269 eurai per mėnesį. Taip pat reikia sumokėti 250 eurų depozitą ir 200 eurų agentūros mokestį. Taigi, pirmam įsikėlimui reikės atseikėti 719 eurų. Kaina ir už patirtį, kai gali savo namuose nueiti nuo lovos iki virtuvės neišlipdamas iš jos.
 
BūstasButasmažas butas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.