Nuostabioje Vilniaus vietoje tebestūkso griuvenos: įspūdingus A. Avulio planus temdo teisminės pinklės

B

2024-08-06T04:51:52.151Z

O jūs žinote, kad avulynas, dabar 2023-09-26 susiregistravo N kieki asfalto aikštelių, tam, kad apeitų valstybę ir NŽT parodytu vidurini pirštą galutinai. Nors ir taip jie jau tai parodė, nes sugebėjo laimėti teismą prieš NŽT (VALSTYBE) dėl sklypo nuomos perrašymo jų vardu, nes NŽT ginčijo faktą, kad kadaise yra suformuotas neracionaliai didelis valstybinės žemės sklypas eksploatuoti griuvenas ir bandė įpareigoti susiformuoti sklypus tik po pastatais-griuvėsių krūvomis. Bet valstybė teismą prapylė ir po šio teismo proceso, avulynas sugalvojo "varkę", kad suregistruosime asfalto dangą kaip aikštelių statinius ir negano to, popieriuose aikštelių STATYBOS PRADŽIOS IR PABAIGOS METAI YRA 2017 ir 2017 metai !!! Ar tai neapsurdas, kai ten viskas yra minimum turbūt nuo kokių 1980m.. Tokiu būdu dabar visiškai niekas nebegalės įpareigoti sumažinti ar pakeisti sklypo didį, nes jau štai yra statiniai visame sklype.. IR JEI DAR YRA GALVOJANČIŲ, KAD TEN NEBUS DAUGIABUČIŲ. DRASIAI JUS RAMINU - BUS. IR TAI TIK DAR LABIAU PARODO, KAD VALSTYBEI DZIN ANT JOS GYVENTOJŲ INTERESŲ. O ŽIRMŪNIEČIAI, GALĖJO TURĖTI UNIKALIA POILSINE ERDVĘ GRETA UPĖS.

Batenka

2024-08-05T17:01:01.740Z

Jei popieriai tvarkingi, gausite leidima statybai po 5 metu, o jei netvarkingi......Biurokratija.

Komentuoti po šiuo straipsniu
Komentuoti gali tik Lrytas registruoti vartotojai. Prisijunkite prie registruotų vartotojų bendruomenės ir bendraukite komentaruose!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.