Naujo buto erdvių pakoregavimas jį gerokai pakeitė (1)

2024 m. rugsėjo 20 d. 12:09
Lrytas.lt
Dviejų kambarių, 37 kv. m butas Vilniuje yra skirtas ilgalaikei nuomai.
Daugiau nuotraukų (9)
Su užsakovais peržvelgus buto erdves ir apsitarus, buvo pakoreguotas buto išplanavimas. Nemažinant erdvių pavyko koridoriuje suprojektuoti rūbų spintą, o vonios patalpoje atsirado vietos ir skalbyklei.
Miegamajame užuolaidos sumontuotos lango angokraštyje – taip padidėjo kambario erdvė. Svetainėje užuolaidų atsisakyta, nes už lango atsiveria panoraminis vaizdas į Ozo parką, o ir kaimynų priešais nėra. Interjere ypatingas dėmesys skirtas natūraliai šviesai, spalvų harmonijai. Kad visi interjere panaudoti baldai būtų funkcionalūs, jie pagaminti pagal individualų užsakymą, taip pat pirkti pas lietuvius gamintojus.
Šis interjeras dalyvauja interjero architektūros konkurse „Mano erdvė 2024“, interjero autorė – Aušrinė Šeibelienė.
Naujienų portalas Lrytas kartu su Lietuvos architektų sąjunga (LAS) jau 10 kartą rengia interjero architektūros konkursą „Mano erdvė 2024“. Projektas skirtas visiems besidomintiems naujausiais Lietuvos architektų bei dizainerių darbais. Lietuvių sukurtus interjerus vertina garsūs architektai iš užsienio, o svarbiausia vertinant – architektūros kokybė.
Kviečiame dalyvauti – darbus kelkite ČIA.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.