Garsi aktorių pora atvėrė namų duris: prabangą jie supranta kitaip nei daugelis jų kolegų

Žurnalo „Architectural Digest“ birželio numeryje aktoriai Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris pristatė savo sodybą Los Andžele.

Šiųmečiame birželio mėn. „Architectural Digest“ žurnalo numeryje aktoriai Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris pristatė savo sodybą Los Andžele.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Šiųmečiame birželio mėn. „Architectural Digest“ žurnalo numeryje aktoriai Mila Kunis ir Ashtonas Kutcheris pristatė savo sodybą Los Andžele.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 9, 2021, 8:21 AM, atnaujinta Jul 9, 2021, 8:31 AM

„Norint pajusti ramybę erdvėje, viskas turi būti tvarkoje, – žurnalistams kalbėjo A. Kutcheris. – Jei aplinkinis pasaulis nėra tvarkingas, sunku sutvarkyti smegenis. Mums esant savo namuose, pasaulis tiesiog turi prasmę.“

A. Kutcheris ir M. Kunis gyvena svajonių namuose, kuriuos jie suprojektavo ir pastatė nuo nulio, rašoma www.today.com.

„Mes norėjome, kad namas atrodytų kaip senas svirnas, kaip kažkas, kas čia buvo dešimtmečius, tačiau vėliau buvo paverstas namu, – sakė aktorius. – Sykiu architektūra turėjo būti moderni ir aktuali.“

Namo grindys – jau kartą naudotos ąžuolinės lentos, betoninės sienos ir stiklas – tuo išskirtinis šis namas, maža to, 2,4 hektarų plote be pagrindinio namo stovi svečių namai / pramogoms skirtas svirnas, taip pat atskirai pastatytas kepsninių paviljonas.

Šis namas ne tik patraukliai atrodantis, bet ir tvarus. Namą elektra aprūpina saulės elementai, o per koronaviruso pandemiją namuose laiką leidusi pora patys užsiaugino maisto – namų valdoje pasisėjo kukurūzų.

Svirnas pastatytas iš senos medienos, bet jame dėmesį atkreipia masyvus krištolo sietynas.

„Mes manėme, kad būtų juokinga, jei šis ypatingai prabangus daiktas kabėtų svirne“, – apie spindinčią puošmeną žurnalistams atviravo M. Kunis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.