Kauniečiai imasi už galvų – jaunimas demonstruoja siaubingus „triukus“ (2)

2024 m. rugpjūčio 29 d. 11:50
Pastarosiomis dienomis Kaune galima pastebėti naujus elektrinius dviračius. Jų laikina nuoma kaip mat susidomėjo jaunuoliai, o miestiečiai jau imasi už galvų, pamatę, kokie „triukai“ su šiomis transporto priemonėmis atliekami.
Daugiau nuotraukų (3)
Nors naujųjų elektrinių dviračių dalijimosi paslaugų teikėja taisyklėse yra nurodžiusi, kad šias transporto priemones draudžiama naudoti asmenis jaunesniems nei 18 metų, panašu, kad kauniečiai rado, kaip apeiti šią tvarką. Antradienį Laivės alėjoje užfiksuoti trys jaunuoliai į kelionę pasileidę vienu elektriniu dviračiu.
„Jaunimas va kaip važinėja ir laužo naujus miesto motorolerius“, – antradienį naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ pranešė skaitytoja.
Tiesa, paslaugos teikėjos taisyklėse nurodyta ir tai, kad elektriniu dviračiu vienu metu draudžiama važiuoti daugiau nei vienam asmeniui.
Svarbu atkreipti dėmesį, kad toks keliavimo būdas gali būti pavojingas tiek transporto priemonės naudotojams, tiek kitiems eismo dalyviams.
Ne kartą pastebėta, kad Kaune elektriniais paspirtukais ar dviračiais naudojasi ne vienas miestietis, tačiau kartais norėdami sutaupyti, žmonės šias transporto priemones naudoja ne taip saugiai.
„Kas vyksta Kaune“ primena, kad mieste buvo užfiksuotas ir toks atvejis, kaip paspirtuku važiavo net keturi jaunuoliai.
Kaunaselektriniai dviračiaitriukai
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.