„Esam dideli grilio gerbėjai. Gyvenam nuosavam name, tai kepame šašlykus, kepsnius, dešreles labai dažnai. Vasarą tai beveik kasdien.
Man atrodo, kad daug lietuvių mėgsta pasikepti kokios mėsytės. Ypač dabar, kai visi prie ežerų ir tt.
Tai vat, dėl to ir norėjom pasidalinti nemaloniu įvykiu, kad žmonės būtų atsargūs valgydami dešreles. Nes nežinia, ko ten į jas būna pridėta.
Nusipirkom paukštienos dešrelių ir pasigailėjom. Sumalta su visais kaulais... Aš suprantu, kad susmulkinti tie kaulai būtų.
Bet turbūt jau kai mala, tai su visais nagais ir snapais! Vos lūpos neprasidūriau, kokio aštrumo ir smailumo kaulų pilna tose dešrelėse! O kokie jie dideli!
Bet kodėl gamintojai tokie aplaidūs? Juk dešreles labiausiai ir mėgsta maži vaikai.
Kas būtų, jeigu dukrai tokia ašaka būtų gerklėje įstrigusi? Kas už tai atsakytų? Tėvai, būkit atsargūs!“ - rašė skaitytoja Jurga.