Pamačiusi savo sąskaitą išsižiojo – tokio skolos nuskaitymo dar nebuvo mačiusi akyse

***

2024-09-24T20:51:24.231Z

Manau, reiktų "įdarbinti" AI ir šimtai ar net tūkstančiai dykaduonių kėdžių zulintojų tą pačią minutę galėtų eiti šunims šėko pjauti :)

G

grijuozas6809

2024-09-24T18:51:46.931Z

1. Esu susidūręs su “Sodros” žaidimais: taip pat už verslo liudijimus moku PSD. Balandžio mėnesį sumokėjau reikalingą sumą už 2023 metus, o gegužės mėnesį savo paskyroje pamačiau SKOLĄ! Kreipiausi į “Sodrą”, bet jokio paaiškinimo nesulaukiau, tik po savaitės skolos nebeliko…. Ar “Sodra” yra absoliutas, niekam neatsakingas dėl savo klaidų?! 2. Kitas “Sodros” “šposas”, vos nenusiuntęs manęs į ligoninę: praetų metų lapkričio mėnesį gavau pranešimą, kad man mokamos pensijos (socialinė ir mokslininko) nutrauktos, nes aš, būk tai, išvykau gyventi į užsienį, nors “Sodra” nesunkiai galėjo pasitikrinti deklaruotą gyvenamąją vietą. Po ilgų peripetijų pavyko įrodyti, kad aš ne “kupranugaris” ir pensijų mokėjimas buvo atstatytas. Manot už tokius veiksmus, vos nesukėlusius infarkto, kas nors buvo nubaustas? Ar man buvo išmokėta kompensacija? Pašvilpk…. O jei nori teisybės — kreipkis į teismą! Gal įmanoma teistis su “Sodra”?!

Komentuoti po šiuo straipsniu
Komentuoti gali tik Lrytas registruoti vartotojai. Prisijunkite prie registruotų vartotojų bendruomenės ir bendraukite komentaruose!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.