Rinkimų naktį žvilgsnis krypo į garsias šalies ponias: „Turbūt ne tik man į akis krito“

2024 m. gegužės 27 d. 18:35
Simona
Stebėjau sekmadienį naujo Lietuvos prezidento rinkimus. Ir apie pačius rinkimus nuomonės tikrai nesakysiu, nes politikos kuluaruose jau jie kalbėti apkalbėti.
Daugiau nuotraukų (22)
Aš norėjau labiau gal apie moteriškus akcentus pakalbėti. Su savo aplinkos moterimis mėgstame pasidairyti po aukštuomenės vakarėlius, kartais vieną kitą stiliaus detalę pasiskoliname. Šįkart turbūt ne tik man į akis krito garsių šalies ponių pasirinktas vienas ir tas pats akcentas.
Vartant portalų nuotraukas iš rinkimų štabo į akis krito kai kurie prezidento palaikymo komandos svečiai. Ypač akis traukė nepriekaištinga elegancija sužibėjusios damos.
Pradėkim nuo to, kad pirmoji šalies ponia Diana Nausėdienė šįkart atrodė nepriekaištingai elegantiška. Daug kritikos teko jai sugerti per pirmąją kadenciją. Kritikavo ir pirmosios ponios figūrą, ir kostiumėlius, ir šukuoseną, ir ką tik netingi. Mano nuomone, kartais tikrai nepelnytos kritikos strėlės buvo laidomos į prezidentienės spintą.
Šįkart pirmoji šalies ponia ir jos dizaineriai tikrai kaip reikiant pasistengė ir įvaizdį sukūrė išties elegantišką. Niekas neprikibtų turbūt net ir norėdamas.
Bet! Tąvakar visų žvilgsniai krypo ne tik į pirmąją šalies ponią. Vartant nuotraukas akis tiesiog kaip magnetas traukė kita Gitano Nausėdos palaikymo komandos dama – Živilė Pinskuvienė. Širvintų rajono merės politinės veiklos taip pat aptarinėti nenoriu. Bet iš šios moters elegancijos ir stiliaus galėtų pasimokyti kiekviena moteris.
Nors, atrodo, nieko „blatno“ – baltas švarkelis, šilkinė palaidinė, karoliai ir šviesios kelnės, jokių „pamparam“ suknelių – bet sužibėti, akivaizdu, pavyks be vargo.
Lyg susitarusios balto švarkelio derinuką rinkimų naktį rinkosi ne tik D. Nausėdienė su Ž. Pinskuviene, bet ir kandidatė į prezidentus Indrida Šimonytė, Vilija Blinkevičiūtė.
Labai džiaugiuosi, kad mūsų moterys lenda iš tų tamsių spalvų. Balta ir puošni, ir elegantiška, ir jaunatviška spalva.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.