Naujienų portalo JP kalbinti panevėžiečiai atskleidė, ar gamina maistą namuose, ar geriau apsilanko kavinėse, restoranuose bei greito maisto užkandinėse.
Panevėžietė Aistė:
Visada stengiuosi kuo daugiau gaminti namuose. Jei nėra tam laiko, ar žinau, kad grįžusi po darbų nebenorėsiu nieko daryti – pakeliui užsuku į kavinę ar greito maisto užkandinę.
Be abejonės, pigiausia gaminti namuose, kuriuose didžiąją savo laiko dalį ir praleidžiu virtuvėje.
Panevėžietė Savelija:
Į kavines einu tik tada, kai turiu kur nors būtinai išeiti, susitvarkyti reikalus. Suprantu, kad kavinėse skanu, bet namuose dar skaniau. Pagrindinis mano patiekalas, kurį dažnai gaminu – šaltiena arba kas nors iš bulvių.
Panevėžietė Marija:
Apsilankau ir restoranuose, ir gaminu namuose. Kavinėse stengiuosi lankytis kiek įmanoma rečiau, nes tai reikalauja daug išlaidų. Labai dažnai gaminu namuose ir džiaugiuosi, kad turiu sukaupusi tikrai daug įvairių patiekalų receptų.
Panevėžietis Gražvydas:
Nematau tikslo per daug išlaidauti. Gaminu tik namuose ir nesilankau nei restoranuose, nei kavinėse.