Green
2025-03-31T20:12:30.011ZLabai netgi tinkama praktika. Dviejų valandų per akis užtenka pavalgyt, pagert ir pabendraut (ką autorė su draugu sėkmingai ir padarė). O tada jau laikas imt ir pajudėt bei užleisti vietą kitiems klientams. Juk patiems tai nepatiko visą vakarą klaidžiot beieškant laisvų staliukų - būtent dėl tokių, va, sėslių klientų, kurie užtupia vietas visam vakarui.
Algimantas
2025-03-31T08:51:51.281ZNiekas nieko išvaryti negali - yra restorano darbo laikas, į jį galima orientuotis. Jeigu yra vietų tik prie rezervuotų staliukų, tai prieš sėdant personalas visada turi apie tai įspėti, o jei jums nepatiks, laukti kol atsilaisvins kitas staliukas.
Algirdas
2025-03-31T06:31:04.365ZAčiū,kad parašėte apie šitą naujovę,gaila nebuvo įvardintas užeigos pavadinimas. Labai norėtųsi ateiti ir pažiūrėti,kaip jie savo klientus meta lauk, ypač jeigu tai užsieniečiai:)
Dalia
2025-03-30T15:09:54.490ZTo EUGENIJUS: ne "ėdime" esmė, nes į restoranus einama ne "paėsti", o paužkandžiauti ir gerai, gražioj vietoj, praleisti laiką. Restorano administracija perspėja, kiek laiko ir kokiomis aplinkybėmis galime jame būti, ir mes jame būname. O jeigu kažkam restoranas asocijuojasi tik su "ėdimu", tai akivaizdu, jog gyvenate Žemaitkiemyje.
Eugenijus
2025-03-30T14:57:43.791ZDvi valandas ėdė? Taigi apsišiksit ir galą gausit
Dalia
2025-03-30T13:02:54.856ZTaip, tai absurdas, ir tai gėdinga. Ir prieš rezervuojant stalą, ne tik klientas turi kažko klausti (galbūt jis ir nežino, ko klausti), tačiau ir rezervuojantis stalą, turėtų pasakyti jų restorano taisykles,- ar tai taip sunku?.. Apgailėtina, ir ypač žinant būtent to restorano kainas. Sąmoningai žmonėms gadinat nuotaiką?
Richard
2025-03-30T12:09:53.815Zabsurdas
Ruslan
2025-03-30T03:01:42.744ZJeigu laikas pradedamas skaičiuoti nuo užsakymo/patiekalų pateikimo, tuomet 2 valandų turi pilnai pakakti. Ramiai pavalgyti, pabendrauti užtenka 1 valandos.