Gerbėja išsižiojo išgirdusi, kokį daiktą Dž. Butkutė jau beveik 15 metų laiko savo šaldytuve

Dalia

2024-09-22T09:48:58.012Z

Man irgi patiko Džordanos pokalbis su Saugirdu. Tačiau Džordana yra viešas žmogus, ir apie jos "vojažus" žinojo visi - netgi paaugliai, kurie mėgo jos muziką, ir buvo jos sekėjai-gerbėjai. Bet nesutiksiu su Jūsų nuomone, jog privačiam asmeniui reikia viešinti savo asmenines problemas soc.tinkluose ar MIP, nes tam yra atitinkamų sričių specialistai. Soc tinklai - tai iš vis nuodas, mano nuomone, nes tai palanki dirva patyčioms ir tuo pačiu žala žmogaus psichikai, todėl, turėdami šalia artimus žmones, apie savo problemas ir džiaugsmus dalinkitės su jais, o ne su visu pasauliu. Kiekvienas turi savų tikslų, MIP ar soc.tinkluose reklamuodamas savo rūbą ar savo asmeninio gyvenimo detales, tačiau tai, matyt, gali suprasti ir paaiškinti tik tie, kurie gerai uždirba iš tokių reklamų. Be abejo, galiu klysti... Padėsit kažkam pasipasakodami? Duok Dieve. Jeigu tokia kažkieno misija, tai pirmyn, tačiau labai dažnai išgirsit daugiau neigimo, negu palaikymo (deja). Kiekvienam savo, ir kad visiems ir visur būtų daugiau šviesos, negu tamsos!

Komentuoti po šiuo straipsniu
Komentuoti gali tik Lrytas registruoti vartotojai. Prisijunkite prie registruotų vartotojų bendruomenės ir bendraukite komentaruose!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.