Palikusi vyrą ir vaikus nėrė į romaną su emigrantu – kad viskas taip baigsis, negalėjo įsivaizduoti Kviečiame dalyvauti konkurse ir laimėti prizus

Dar ir dabar, kai kaitra mažais lašeliais bėga mano veidu, aš prisimenu jį. Tą, kurio vardo iki šiol ištart negaliu, kuris įstrigo mano mintyse ir širdyje. Tai buvo magiška, nepaprasta ir aš iki šiol verkiu jį prisiminus.

Ištekėjusi moteris nėrė į gyvenimo nuotykį su emigrantu. <br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Ištekėjusi moteris nėrė į gyvenimo nuotykį su emigrantu. <br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Ištekėjusi moteris nėrė į gyvenimo nuotykį su emigrantu. <br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Ištekėjusi moteris nėrė į gyvenimo nuotykį su emigrantu. <br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Ištekėjusi moteris nėrė į gyvenimo nuotykį su emigrantu. <br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Ištekėjusi moteris nėrė į gyvenimo nuotykį su emigrantu. <br> 123rf.com asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

E.

Jul 19, 2021, 8:02 PM

Tai įvyko prieš keletą metų. Mane susirado senas draugas, papasakojęs istoriją, kad manęs nepamiršo... O aš buvau tiek pavargus nuo rutinos ir vaikų, tai pasidaviau jo kerams. Viskas vyko palengva, aš pamelavau, jog vyro neturiu, ką jis melavo, išsiaiškinau vėliau.

Tiesiog vieną dieną nusipirkau bilietus, kur jis gyveno, bei išskridau.

Pasitiko mane oro uoste. Toks gražus, išsipustęs. Iškart krito man į širdį.

Pamiršau viską, vyrą, vaikus, savo gyvenimą, bei su juo nėriau į gyvenimo malonumus.

Mėgavomės vienas kito draugija. Nepaisydami jokių ribų, šėlom, skendom bučinių jūroj, ragavom drugelių medaus, tiesiog supratau, dabar gyvenu.

Gal ir keista, bet tas laikas taip greit praėjo, atsisveikinimas buvo pilnas ašarų, meilės prisipažinimų. Tačiau tąkart suvokiau, jog turiu vyrą ir vaikus, kurie laukia manęs. Buvau be galo jų pasiilgus, bet ir jo nenorėjau paleist. Tačiau suvokiau, jog dviejų negaliu turėti iškart.

Kiekvieną dieną ilgėjausi jo. Tapau nervinga, vyras pradėjo kažką suprast, bet nieko nesakė.

Vieną dieną gavau nuo jo draugo žinutę, jog jis turi merginą, o aš jam buvau tik užgaida, kurią jis išpildė.

Pyktis, įniršis užtemdė mane. Niekad negalėjau to įsivaizduoti. Kiek skaudžių žodžių tąkart pasakėm viens kitam. Galiausiai pamelavau, jog laukiuosi nuo jo, bei vaiko jis niekada nepamatys. Užblokavau jį visur. Iki dabar nežinau, ar ieško manęs, ar ilgisi, ar su kita kuria gyvenimą....

Tačiau, ypač lietui lyjant jis visad mano mintyse, tie lašai man primena gražiausias akimirkas drauge, tą laiką, kurio ilgiuosi. Suvokiu, jog trumpai, bet jį buvau įsimylėjus.

Dar ir dabar telefone žiūriu jo nuotraukas, paslėptas aplanke. Vyrui pavydas, įtarimai dingo, tik kartais man dar patraukia už liežuvio, tačiau tai neigiu.

Negaliu pripažinti išdavystės nei sau, nei jam, nes tai buvo kažkas magiško, ko niekada nepamiršiu...

Ir dabar, kaitrai kepinant, prisimenu tą karštį, kurį jutau su juo. Tačiau kiekvieną kartą vis mažiau, vis stabiliau.

Ir žinot, tąkart jam pamelavau, o dabar nebemeluoju net sau – taip, manyje auga gyvybė. Ne nuo jo, nuo mano vyro, tačiau gyvybė. Po keleto metų, galiu sakyti, mano tuometinis melas išsipildė.

Mano mintyse drugeliai, galvoje mintys apie ateitį, užmarštis gramzdina prisiminimus ir vėl aš laiminga. Ne su juo, su vyru, bet laimingesnė kvadratu.

Kai tavo drugelių medų pakeičia vyro laumžirgių medutis, tu jautiesi vėl laiminga. Vis mažiau kankina prisiminimai, dabar mintyse tik naujas etapas, nauja gyvybė, kuri sudės visus taškus šioje istorijoje.

Ir vėl aš skraidau, tik Lietuvos danguje, su savo vyru ir vaikais, bei pamirštu, kokią nesąmonę tąkart padariau.

Gal ir karštas romanas buvo, tačiau vyrui meilė karštesnė, gal ir gražuolis buvo jis, bet ne grožyje viskas.

Aš nesigailiu, tai buvo gyvenimo pamoka, kurios nekartočiau, dabar aš myliu, vėl myliu saulę, save ir visus. Dabar aš laiminga, nes gyvybę nešu.

Su meile, E.

Vasarą nutinka karščiausi vasaros romanai! Papasakokite apie juos ir laimėkite! Naujienų portalas lrytas.lt ir elektroninė parduotuvė Romantika.lt kviečia skaitytojus dalintis savo nepamirštamos nakties atsiminimais ir laimėti vertingus prizus! Skelbiame rašinių konkursą „Mano karščiausias vasaros romanas“. Viskas, ką jums reikia padaryti – aprašyti savo nepamirštamiausią, karčiausią, įspūdingiausią romaną gyvenime. Galbūt jis tęsiasi iki šiol? O galbūt tam nebuvo lemta įvykti? Papasakokite savo istoriją. Rašinius siųskite bendraukime@lrytas.lt.

3 daugiausiai dėmesio sulaukusių istorijų nugalėtojai bus apdovanoti. 1 vietos nugalėtojui teks 300, 2 – 200, o 3 – 100 eurų vertės dovanų kuponai apsipirkti Romantika.lt el. parduotuvėje, kurioje rasite tinkamiausius atributus nepamirštamai nakčiai! Istorijų laukiame iki rugpjūčio 12 dienos. Nugalėtojai bus skelbiami rugpjūčio 15 dieną. 

Visos atsiųstos istorijos portale galės būti skelbiamos anonimiškai.

Portalas lrytas.lt pasilieka teisę neskelbti istorijų, neatitinkančių LR teisės aktų.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.