Išvyniojusi vaikino dovaną apsidžiaugiau. Bet panorau atsiimti savąją

Šios dovanų istorijos nepamirštu jau daugelį metų. Ji net ne apie vieną nustebinusią dovaną, bet tiesiog apie dovanų neatitikimą.

 Gavau prabangios apatinių parduotuvės dovanų čekį.<br> 123rf nuotr.
 Gavau prabangios apatinių parduotuvės dovanų čekį.<br> 123rf nuotr.
 Nuo tada labai gerai apgalvoju visas dovanas.<br> 123rf nuotr.
 Nuo tada labai gerai apgalvoju visas dovanas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

I.

Dec 14, 2019, 6:42 PM, atnaujinta Jan 27, 2020, 11:10 AM

Buvo, berods, Valentino diena. Su vaikinu susitarėme švęsti ją rimtai. Turėjome pavakarieniauti, grįžę namo apsikeisti dovanėlėmis, pažiūrėti romantišką filmą, sudaužti taurėmis...

Buvo pirmi mūsų draugystės metai. Tad nežinojau, kokio dydžio dovanomis reikėtų keistis? O kadangi buvau studentė, neturėjau ir didelių pajamų. Nežinau, kas man tada susisuko, bet nusprendžiau, kad šmaikšti dovanėlė-juokas turėtų būti pats tas.

Viskas buvo labai romantiška. Abu pasipuošę, vakarienė elegantiška... Grįžome ir pasikeitėme, aš jam padaviau dėžutę, jis man voką.

Atidariau pirmoji. Voke buvo prabangios apatinio trikotažo parduotuvės dovanų čekis. Per miglą prisiminiau minėjusi, kad norėčiau kada nors turėti šilkinį chlalatėlį ir elegantiškas šlepetytes, kaip damos filmuose... Čekio vertė buvo 200 litų, kas tikrai tuo metu buvo dideli pinigai.

Pirma mano reakcija – nuostaba ir džiaugsmas. Antra – mintys „o Dieve, prašau, leiskit atsiimt vaikino dovaną“. Buvo per vėlu, jis jau darė gautą dėžutę.

Pamačius, kas viduje, jo šypsena prigeso. Dabar tiksliai nepamenu, bet tai buvo kažkokia nesąmonė – ar ant atvirutės užrašytas atsitiktinis telefono numeris su pokštu, ar raktų pakabukas su kvailu užrašu... Ką galėjai nusipirkti juokinguose suvenyruose, nieko nuoširdaus.

Vaikinas buvo klasiškas, todėl per sekundę susigrąžino „laimingą veidą“ ir padėkojo už dovaną, ir niekada neužsiminė, kad buvo kažkas ne taip. Aš dar ilgai jaučiausi kvailai ir stengiausi pamiršti tą įvykį... Bet kas, net į kompaktą įrašytos meilės dainos būtų buvę geriau ir romantiškiau, negu lėkštas juokas.

Skaudi ir gera pamoka. Nuo to karto į kiekvieną dovaną įdedu daug širdies ir gerai apgalvoju :).

O kokią netikėčiausią dovaną esate gavę jūs? Pasakojimus siųskite adresu bendraukime@lrytas.lt ir laimėkite puikių prizų!

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.