Pritrenkė BMW važiavusios merginos elgesys: „Dievulis pagailėjo smegenų"

Po ilgų šalčių ir vėluojančio pavasario pagaliau išlindo saulutė, Nutariau nevažiuoti su bendradarbe, kuri mane visą laiką pavėžėja, o iš darbo grįžti pėsčiomis. Eiti nelabai toli, apie pusantro kilometro palei judriausią centrinę miestelio gatvę.

Jaunos moters elgesys prie vairo pribloškė praeivę.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Jaunos moters elgesys prie vairo pribloškė praeivę.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Jaunos moters elgesys prie vairo pribloškė praeivę.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Jaunos moters elgesys prie vairo pribloškė praeivę.<br>„123rf“ asociatyvioji nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2017-05-07 16:03, atnaujinta 2017-05-07 17:03

Saulutė šviečia, nuotaika iškart pagerėja. Einu neskubėdama, šypsausi patenkinta. 

Likus visai netoli iki namų pastebėjau pagyvenusią moterį, tupinėjančią aplink gatvėje pastatytą šiukšliadėžę. 

Tvarkingai ir gražiai apsirengusi moteriškė šviesios smėlio spalvos apsiaustu greičiausiai taip pat išėjo tiesiog pasivaikščioti ir pasidžiaugti saule, bet pamatė apie šiukšlių dėžę išdraikytus traškučių pakelius ir nusprendė juos sumesti į šiukšliadėžę. 

Nustebino gražuolės elgesys

Dar pagreitinu žingsnį norėdama padėti sąmoningai pilietei, ir staiga pamatau sveiku protu nesuvokiamą vaizdelį – gatve važiuojantis juodas prabangus  BMW markės visureigis pristabdo, atsiveria keleivio langas, pro kurį išlenda ranka, ir moteriai po kojomis nuskrenda suglamžytas cigarečių pakelis ir tuščia vienkartinė stiklinė.

Suprask - surinkai vienų paršelių paliktas šiukšles, išmesi į šiukšliadėžę ir šitas. 

Tada mašina iškart padidina greitį ir nuvažiuoja kaip niekur nieko. Keleivio langas liko praviras, tai aiškiai regiu keleivio sėdynėje sėdinčią ir besijuokiančią ilgaplaukę jauną merginą, o greta jos gerai įmitusį raumeningą „teliuką“ trumpai kirptais plaukais. Tokiam ką ten cigarečių pakelį pakelti - pakeltų ir kur kas daugiau... 

Pagyvenusi moteris šiukšlę tikrai pakėlė ir išmetė, bet tikriausiai pasijuto nekaip. Juk prabangiame visureigyje sėdinti panelė šiukšles jai po kojomis išmetė visai sąmoningai. Buvo aišku, kad tai padaryta tyčia. 

Net jei tai būtų buvusi ne atsitiktinė praeivė, nusprendusi surinkti šiukšles, o kiemsargis, taip elgtis - mažų mažiausiai chamiška.  

Manau, kad automobilio markė šiuo atveju niekuo dėta. Problema yra ta, kas pasirenka vairuoti tokius automobilius ir ką vežiojasi. Gaila, bet dažniausiai tokias puikias mašinas vairuoti  pasirenka tie, kam tėvai pagailėjo auklėjimo, o Dievulis – širdies ir smegenų. Ir į poras renkasi tokius pat. 

Nors nesu piktas žmogus, tada pagalvojau apie tą ilgaplaukę, BMW vairuotojo draugę. Džiaukis, kol gali.

Šiandien pati pagyvenusiai moteriai po kojom paniekinančiai nutrenkei šiukšles, ateis toks laikas, kada ir tave gali panašiai iššveisti ir iš prabangaus automobilio salono, ir iš prabangaus gyvenimo.

Ši subjektyvi autoriaus nuomonė nebūtinai sutampa su redakcijos: už skaitytojo turinį lrytas.lt neatsako.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.