BMW vadovai neapsikentė kritikos automobilių išvaizdai: perkratė visą dizaino skyrių

2024 m. rugsėjo 23 d. 13:28
Pastaraisiais metais BMW koncerno automobiliai susilaukia daug nevienareikšmiškų vertinimų dėl naujų modelių keisto dizaino. Nors augantys pardavimai rodo, kad pirkėjai vis tiek renkasi šio gamintojo produktus, bet koncerno vadovai mato ir girdi pirkėjų vertinimus bei reaguoja į kritiką.
Daugiau nuotraukų (1)
Kaip pasakojama „Žinių radijo“ laidoje „Piko minutės“, BMW koncerno vadovybė perkratė visą dizaino skyrių. Tiesa, vyriausiasis šio koncerno dizaineris Adrianas van Hooydonkas išlaikė savo darbo vietą.
Tačiau BMW automobilių markės vyriausiasis dizaineris Domagojus Dukecius netenka savo pareigų. Jis perkeltas į „Rolls-Royce“ ir ten vadovaus dizaino skyriui.
Nuo šiol BMW automobilių dizainui vadovaus du žmonės. Vienas – Maximilianas Missoni bus atsakingas už didžiųjų prestižinių modelių dizainą. Iki šiol jis kūrė „Polestar“ automobilius.
Kompaktiškų BMW dizainą kurs Oliveris Himmleris, kuris pastaruoju metu buvo atsakingas už „Mini“ automobilių dizainą, o „Mini“ automobilių išorę nuo šiol kurs Kolgeris Hampfas. Taip pat pasikeitė ir visa krūva mažesnio kalibro dizainerių.
BMW koncerno vadovai tikrai nebuvo laimingi kaip pastaraisiais metais atrodo šie automobiliai, tačiau tai labai jau inertiškas dalykas. Visas debesis naujų BMW modelių jau yra paruošti gamybai, todėl kardinalių pokyčių artimiausiu metu tikrai nebus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.