Sugrįžta „Fiat Panda“: šį kartą joje tilps penki žmonės

Grįžta „Fiat Panda“. Italai paskelbė, kad netrukus turėtų debiutuoti „Grande panda“, kuri bus truputį didesnė už dabartinę, gaminamą jau 13 metų, skelbiama „Žinių radijo“ laidoje „Piko minutės“.

„Fiat Grande Panda“.<br>Gamintojo nuotr.
„Fiat Grande Panda“.<br>Gamintojo nuotr.
„Fiat Grande Panda“.<br>Gamintojo nuotr.
„Fiat Grande Panda“.<br>Gamintojo nuotr.
„Fiat Grande Panda“.<br>Gamintojo nuotr.
„Fiat Grande Panda“.<br>Gamintojo nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Jul 15, 2024, 11:16 AM

Iš išorės naujoji „Fiat Panda“ kiek primena pirmos kartos kampuotą modelį, o techniškai iš esmės tai bus „Citroen C3“ modelis, nes automobiliai bus gaminami ant tos pačios platformos, turės tuos pačius variklius ir pavarų dėžes.

Nors „Fiat Panda“ visada buvo itin mažas automobilis, bet gamintojai teigia, kad šis modelis bus kitoks, jame galės laisvai tilpti penki suaugę žmonės, tačiau tuo pat metu akcentuoja, jog tai yra miesto automobilis.

Kol kas italai neatskleidžia, kaip atrodys interjeras, laiko tai paslaptyje, tačiau pranešama, kad „Grande Panda“ turės ir hibridinę pavarą, planuojama ir elektrinė didžiosios „Pandos“ versija.

Italai slepia ir tai, kada pirmieji pirkėjai galės įsigyti tokį automobilį. Sakoma, kad jis bus perduodamas ne tik Europos, bet ir Azijos bei Afrikos rinkose.

Kaina irgi neskelbiama, bet manoma, kad ji nedaug skirsis nuo techniškai identiško „Citroen C3“ modelio, kurio kaina prasideda nuo 15 000 eurų, o elektrinė versija nuo 23 000 eurų.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.