Neištvėrė dėl Vilniaus troleibusų, tapusių vaiduokliais: „Nepamirškite sau pasiskirti solidžias premijas už tokį nuostabų darbą!“

2024 m. spalio 4 d. 09:02
Lrytas.lt
„Jau ne vieną mėnesį Vilniuje keleivius vežioja troleibusai, kurių „nemato“ švieslentės stotelėse ar realaus laiko informavimas programėlėse, įlipę į juos neišgirsite garsinių pranešimų apie stoteles ir nerasite komposterių, taigi, nepažymėsite ir „Vilniečio kortelėje“ esančio bilieto“, – nauja realybe feisbuko paskyroje rašo Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.
Daugiau nuotraukų (3)
Kaip teigia asociacija, priežastis labai paprasta – „didieji strategai“ galvoja, kad taip pavyks sutaupyti.
„Nes kam turėti kažkiek atsarginių komposterių ir borto kompiuterių komplektų? Gi jie neges, jų nereikės taisyti ar keisti naujais. Geriau tiesiog iš senų dar dirbančių troleibusų išlupsim ir į naujus sudėsim – argi mes ne genijai?
Gi niekas nepaskaičiuos, kiek keleivių, švieslentėje „vaiduoklių“ nematydami, nusprendė pusvalandį stotelėje netrepsėti (nors „vaiduoklis“ po 5 minučių atvažiuos) ir išsikvietė taksi? Gi niekas nepaskaičiuos, kiek keleivių išsiugdys negerą įprotį važiuoti be bilieto?“, – pozicija dalijosi atstovai.
Taip pat atkreipiamas dėmesys, kad keičiant naujas transporto priemones, neva buvo sutaupyta. Panašu, kad asociacija nemano, jog buvo sutaupyta.
„Valio taupytojams! Nepamirškite sau pasiskirti solidžias premijas už tokį nuostabų darbą!“ – ironiškai užbaigia įrašą asociacijos atstovai.
TroleibusaiVilniusbilietas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.