Vėl laikinai uždaromas eismas Sargėnų viaduku: remonto darbai truks porą savaičių

Nuo pirmadienio dėl reikalingų pabaigti statinio sijų remonto darbų laikinai uždaromas Kaune esantis Sargėnų viadukas. Eismas remonto darbų metu bus nukreipiamas apylanka per Sargėnų sankryžą, praneša „Via Lietuva“.

Eismą Sargėnų estakada paleido anksčiau nei planuota.<br>D.Biržiečio/ „Kas vyksta Kaune“ nuotr.
Eismą Sargėnų estakada paleido anksčiau nei planuota.<br>D.Biržiečio/ „Kas vyksta Kaune“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-07-05 15:43

Skelbiama, kad eismas viaduku nebus leidžiamas iki liepos 21 d.

Siekiant, jog vairuotojai susidurtų su mažesniais nepatogumais, ties Sargėnų viaduku, remonto metu, važiuojant apylanka, už Sargėnų sankryžos eismo srautams susijungiant su įvažiavimu į Kaunas–Marijampolė–Suvalkai kelią, esamas eismo juostų susiaurinamas bus panaikintas.

„Via Lietuva“ primena, kad Sargėnų viaduko darbai po pertraukos vėl pradėti šių metų gegužę. Baigus svarbiausius sijų ir konstrukcinių kolonų remonto darbus, objektas bus atnaujintas dvejais etapais: iš pradžių eismas kelyje Kaunas–Marijampolė–Suvalkai bus nukreipiamas kaire estakados puse, o darbai atliekami dešinėje pusėje.

Antrojo etapo metu atitinkamai eismas kelyje Kaunas–Marijampolė–Suvalkai bus nukreipiamas dešine puse, o darbai atliekami kairėje pusėje.

Šiuo metu Kaune ir jo prieigose atliekami ir kiti didelės apimties kelių infrastruktūros objektų atnaujinimo darbai: tęsiama A.Meškinio tilto rekonstrukcija, vykdomi Marvelės viaduko rekonstrukcijos darbai, vykdomas pasiruošimas Kruto tilto rekonstrukcijos pradžiai.

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.