Antradienį policija stebi vairuotojų ir pėsčiųjų elgesį: vykdo prevencinę priemonę

Siekiant atkreipti vairuotojų ir pėsčiųjų eismo dalyvių dėmesį į eismo saugumo svarbą ir būtinybę laikytis Kelių eismo taisyklių nuostatų, sumažinti eismo įvykių, kuriuose nukenčia pėstieji, skaičių, šių metų birželio 25 d. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato prižiūrimoje teritorijoje organizuojama tikslinė policinė prevencinė priemonė – ,,Saugūs pėstieji“. 

Policija.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Policija.<br>A.Vaitkevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas

Jun 25, 2024, 2:41 PM

Pareigūnai stebės, kaip vairuotojai vykdo Kelių eismo taisyklės nustatytas vairuotojų pareigas pėstiesiems. Bus stebimas ne tik vairuotojų, bet ir pėsčiųjų elgesys,  nes  jie, kaip ir vairuotojai, privalo laikytis visų būtinų atsargumo priemonių, nekelti pavojaus savo ir kitų eismo dalyvių saugumui, paisyti  Kelių eismo taisyklėse nustatytų pareigų pėstiesiems.  

Policijos pareigūnai prašo vairuotojų paisyti Kelių eismo taisyklėse nustatytų jiems pareigų pėstiesiems, būti atidesniais, praleisti pėsčiuosius, einančius per reguliuojamas ir nereguliuojamas pėsčiųjų perėjas. Primename, kad ir pėstiesiems būtinas atidumas, apdairumas ir įžvalga, ar vairuotojas pastebėjo ir ketina praleisti. 

Norėdami komentuoti turite prisijungti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.