Kelių gaidelių skrydį po Vilniaus gatves sustabdė kelio ženklas: paviešino skandalingą vaizdo medžiagą

2024 m. birželio 7 d. 11:13
Lrytas.lt
Ketvirtadienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ ėmė sklisti vaizdo įrašas, kuriame jaunuoliai, pavojingai skriedami viena pagrindinių Vilniaus miesto gatvių, nesuvaldo automobilio ir trenkiasi į kelio ženklą. Pasivažinėjimo ištrauka iš automobilio ekipažo gyvos vaizdo transliacijos pasidalino „Reidas TV“.
Daugiau nuotraukų (1)
„Drįstame teigti, kad tai skandalinga video medžiaga iš Geležinio vilko gatvės. Tai įvyko prieš valandą-pusantros ir buvo transliuojama gyvai internete“, – prie ketvirtadienio vakarą pasidalinto vaizdo įrašo rašė „Reidas TV“.
Vaizdo įraše užfiksuota kaip Vilniuje, Geležinio Vilko gatvėje, BMW vairuotojas pavojingai manevruoja, tai yra, „nardo“ po eismo juostas. Pagal tai, kaip vaizdo įraše apvažinėjami kiti eisme dalyvaujantys automobiliai, galima įtarti, kad pasirinktas greitis yra nemažas.
Pravažiavus Geležinio vilko gatvėje esantį tunelį ir viešojo transporto stotelę, automobilio vairuotojas nusprendė pasukti į dešinę, tačiau nesuvaldė automobilio ir užlėkė ant eismo kryptis skiriančios salelės bei kelio ženklo.
Žmonės atpažino galimai už automobilio vairo sėdėjusį jaunuolį, tai, pasak jų, ne pirmas toks vaikino ir jo kompanijos pasivažinėjimas. Komentaruose skaitytojai pradėjo dalintis ir kitomis vaizdo įrašų iškarpomis iš kompanijos pasivažinėjimų. Jog tai yra tas pats automobilis, iš kurio buvo filmuojama ir pirmame vaizdo įraše, galima atpažinti pagal priekinio lango skylimo linijas.
Komentaruose įkeltame vaizdo įraše vaikinas rusiškais keiksmažodžiais išplūsta kitą vairuotoją, prie vairo naudojasi telefonu, vėl pavojingai manevruoja, o šalia sėdintis ir viską fiksuojantis operatorius jį ima raminti.
Dar kitoje iškarpoje nuskamba ir galimai eismo įvykio metu automobilį vairavusio vaikino žodžiai: „Grįšiu iš Lenkijos, pirmadienį arba antradienį „X‘as“ (X serijos BMW automobilis – red. past.) jau bus sutvarkytas, tai pakartosiu.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.