Iš 7 aukšto iškritusį jauną katinėlį gali išgelbėti tik žmonių gerumas

2024 m. rugsėjo 21 d. 11:46
VšĮ „Naminukai“
„Norime trumpai papasakoti apie vieno katinėlio, vardu Maksimka, nelaimę. Jis nėra mūsų globotinis ir net nėra beglobis, tačiau jį, o kartu ir jo šeimininkę ištiko didžiuė bėda ir dabar sprendžiasi Maksimkos likimas“, – pasakojimą pradėjo VšĮ „Naminukai“.
Daugiau nuotraukų (4)
Jaunas, labai mylimas ir draugiškas katinėlis iškrito iš 7 aukšto. Baisu, apmaudu ir visai normalu, jei ir kyla daug jausmų, o kartu ir noras barti ar kaltinti šeimininkę. Pasak gyvūnų gelbėtojų, niekas blogiau už ją pačią dėl šio įvykio nesijaučia, turbūt, išskyrus, Maksimką, kuris stipriai nukentėjo.
Šeimininkė iškart nuvežė jį į veterinarinę kliniką, padarė rentgeną, Maksimkai buvo suleisti vaistai nuo skausmo, o gydytojų verdiktas – sudėtingas šlaunikaulio lūžis, reikalinga operacija, o po jos – mėnuo traumatologų priežiūros ir koordinavimo, kad sklandžiai vyktų gijimo procesas.
Operacija reikalinga nedelsiant, nes Maksimka kenčia. Nuo skausmo yra vangus, nesikelia. Šeimininkė – neviltyje, skambino visoms prieglaudoms iš eilės ieškodama patarimų ir pagalbos, nes pati tokių pinigų neturi, o dėl turimos savos traumos šiuo metu nedirba.
„Palikti Maksimką kankintis ir stebėt žiaurią loteriją, išgyvens ar ne – baisiai nehumaniška, eutanazuoti jauną, nuostabų katiną vien dėl to, kad trūksta pinigų operacijai – dar baisiau. Bet gal mes kartu galime padėti Maksimkai ir prisidėti prie sudėtingos operacijos? Šeimininkė jau skyrė iš savo pusės tiek, kiek tik galėjo. Maksimkai verkiant reikia mūsų pagalbos. Draugai, jei galite nors trupučiu prisidėti prie svetimos nelaimės, Maksimka būtų pats dėkingiausias katinėlis“, – į geraširdžius žmones kreipiasi VšĮ „Naminukai“.
Paaukoti galima: VšĮ „Naminukai“, A/S: LT 55 7300 0101 3031 2940 (Swedbank), mokėjimo paskirtis: Maksimkos operacijai.
Jūsų patogumui turime ir PayPal sąskaitą: info@naminukai.org.
Naminukaigyvūnų gelbėjimasKatinas
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.