Šokiruojantis įžūlumas – iš gyvūnų prieglaudos naktį pagrobtas šuo: „Situacija išties rimta“

2024 m. rugsėjo 8 d. 07:35
Lrytas.lt
Gyvūnų globos organizacija „Lesė“ prašo pagalbos sugrąžinant pagrobtą šunį į prieglaudą – vėlų penktadienio vakarą keturkojį iš voljero išsivedė nepažįstamas asmuo.
Daugiau nuotraukų (3)
„Vakar, 2024–09-06, apie 22:00 valandą vakaro prieglaudos kameros užfiksavo kaip nepažįstamas asmuo iš prieglaudos voljero išsivedė mūsų šunį Lordą. Veiksmas vyko Buivydiškėse, Vilniuje.
Labai prašome pamačius šunį nufotografuoti situaciją ir nedelsiant pranešti mums šiuo numeriu: +370 605 33452 arba skambinti 112! Grąžinusiems Lordą atsilyginsime.
Situacija išties rimta, nes net nenutuokiame, kas šiuo metu vyksta su Lordu, kurioje lokacijoje jis yra bei kokiomis sąlygomis laikomas. Savanoriai ir darbuotojai neriasi iš kailio, kad išsiaiškintų bent situacijos užuomazgas, tačiau kol kas pastangos bevaisės.
Įsivaizduokite, kokiame strese yra gyvūnas, turintis būti nepažįstamoje aplinkoje bei nežinantis, kas jo laukia. Dar vakar šuo buvo savo mylimų žmonių rate ir gerai pažįstamoje vietoje, o dabar jo pasaulis pakrypo visiškai kita linkme.
Taip pat svarbus momentas, kad šuo yra sergantis ir be medikamentų gali neišgyventi. Labai viliamės, kad Lordas grįš pas mus, privalome išgelbėti šunį kuo greičiau!“, – pagalbos prašymu dalinosi organizacija.
PagrobtasŠuoLesė
Rodyti daugiau žymių

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.