Įspūdingo pūko 5 mėn. rainiukas laukia išrinktųjų, kurie turi daug kantrybės

2024 m. rugsėjo 5 d. 07:54
Lrytas.lt
„Drąsiausia iš bailiukų jau rado namus, tai šiandien pristatom dar vieną – įspūdingo pūko rainiukas Kaspinas“, – skelbia „SOS gyvūnai“.
Daugiau nuotraukų (1)
Mažylis iš laukinio kačiuko jau virsta naminuku – galima paglostyti, valgo iš rankos skanukus. Dar šnypščia, bet nepuola muštis ir ilgiau paglostytas jau murkia.
„Naujiems šeimininkams reikės daaaug kantrybės, kol mažiukas pripras prie namų ir naujų žmonių. Todėl ieškome jam ramių namų su žmonėmis, pasiruošusiais įdėti darbo užsitarnaujant draugystę“, – skelbia gyvūnų gelbėtojai.
Kaspinas yra apie 5 mėn. amžiaus, skiepytas, ženklintas, čipuotas ir sterilizuotas. Gali gyventi su kitomis draugiškomis katėmis.
Jeigu esate pasiruošę katiniškiems nuotykiams namuose ir norite gyvai susipažinti su Kaspinu, užpildykite anketą – https://forms.gle/VoTB1uz3xNF1VvHB6.
„Pildykite kuo išsamiau, kad būtų lengviau tiek Jums, tiek mums. Ir nepamirškite tinkamai įsivertinti savo galimybes ar esate pasiruošę priimti jauną šeimos narį į savo namus“,– įspėja „SOS gyvūnai“.
Per kelias dienas bus susisiekta tik su atrinktais kandidatais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.