Išgelbėjo katę su 4 kačiukais nuo siaubingos lemties ir prašo pagalbos

2024 m. rugpjūčio 29 d. 10:46
VšĮ „Naminukai“
VšĮ „Naminukai“ šaukiasi pagalbos dėl sergančios Karklėnų gatvės šeimynėlės.
Daugiau nuotraukų (8)
„Tikėtina, kad nuo kačiukų gausos Jums jau mirguliuoja akyse, bet būtų neteisinga nutylėti apie tas mažas, gatvėje kartais ilgai nepastebėtas gyvybes, kurios pagaliau sulaukė šanso“, – tvirtina gyvūnų gelbėtojai.
Vilniuje, Karklėnų gatvėje, net aštuonių lauko kačiukų vada su mama nusprendė įsikurti slėptuvę po automobiliais, tarp jų ratų ir po kapotais, sutikite – ne pati saugiausia vieta.
„Naminukai“ sužinojo, kad keturis kačiukus išgaudė ir priglaudė neabejingi žmonės, o keturi kačiukai su mama liko itin nesaugiose sąlygose, toje pačioje aikštelėje. Liūdniausia dar ir tai, kad visi mažyliai susirgo, tapo vangūs, pradėjo čiaudėti ir supūliavo akys.
Gyvūnų gelbėtojai suprato, kad laikas tiksi ne jų naudai: jeigu kačiukai negaus gydymo, gali prarasti akis, blogiausiu atveju – ir gyvybę.
Vos atsilaisvinus vienam prieglaudos narveliui, savanorė išvyko į kačiukų gelbėjimo operaciją. Dvi įtemptos dienos ir ilgos valandos „žvejojant“ ligoniukus ir štai – visi mažyliai saugūs, jau VšĮ „Naminukai“ prieglaudoje. Katytė mama išvežta sterilizacijai.
„Draugai, būsime labai Jums dėkingi, jeigu nors trupučiu prisidėsite prie ketvertuko gydymo ir paruošiamųjų procedūrų, nes mažyliai atvyko išties labai silpnučiai. Ačiū visiems, kurie nepavargstate palaikyti mūsų ir kartu išgyvenate tas sunkias istorijas, Jūs – didžiausias mūsų veiklos ramstis“, – į geraširdžius žmones kreipiasi gyvūnų gelbėtojai.
Paaukoti galima: VšĮ „Naminukai“, A/S: LT 55 7300 0101 3031 2940 (Swedbank), mokėjimo paskirtis: Karklėnų kačiukams.
Jūsų patogumui turime ir PayPal sąskaitą: info@naminukai.org.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.