Gyvūnų prieglauda šaukiasi pagalbos: vasara – sunkiausias metas

2024 m. liepos 22 d. 15:30
VšĮ „Naminukai“
Vasarą prieglaudoms sunkiausia. Visada. Tų mažylių sergančių, laukiančių, mirštančių ir besišaukiančių pagalbos tiek daug, kad išeina į sąmonės parašates.
Daugiau nuotraukų (6)
„Mes kovojam! Tarp darbų kartais pliūkštelim į ežerus ir suvalgom ledų, bet tikrų atostogų neturim. Ir neturėsim, – tvirtina gyvūnų gelbėtojai.
„Mieli mūsų draugai, sekėjai ir palaikytojai, garbės žodis, nenorime Jums zysti į ausį su savo „bėdų turgum“, bet jeigu turite nors truputį resursų kažkuo pasidalinti, prieglaudos vasarėlė taps daug lengvesnė.
Šiuo metu turime kritiškai didelę neapmokėtą sąskaitą klinikai (2547, 13 eurai) už birželio mėnesio gydymus ir procedūras“, – pagalbos šaukiasi VšĮ „Naminukai“.
LABAI TRŪKSTA:
– Sauso maisto mažyliams bei suaugusioms katėms (mieliausiai valgo „Josera kitten“ ir „Josera culinese“);
– Konservų katėms ir kačiukams (valgo įvairų);
– Popierinių rankšluostukų;
– Vienkartinių nitrilinių pirštinių M dydžio;
– Medienos granulių (naudojame vietoj kraiko, parduodamos „Senukuose“, „Moki veži“, „Depo“, „Ermitaže“ prie kietojo kuro);
– Lėšų gydymui, skiepams, sterilizacijoms, ženklinimui
Jei galite prisidėti, paaukoti galima: VšĮ „Naminukai“, A/S: LT 55 7300 0101 3031 2940 (Swedbank). Mokėjimo paskirtis: skolai padengti.
Jeigu galite pagelbėti reikalingomis priemonėmis, dovanėlių „Naminukai“ laukia „Naminukų kačių namuose“, Verkių g. 27, Vilnius (įėjimas šalia zoopark), kasdien nuo 10 iki 18 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.