Restoranas katėms įvertintas prestižiniu Lietuvos reklamos apdovanojimu: vieninteliai triumfavo savo kategorijoje

2024 m. rugsėjo 20 d. 15:04
Kovo mėnesį savo kelionę pradėjęs dar niekur neregėtas restoranas „Miaušelin“, dėl originalumo įvertintas prestižiniuose Lietuvos reklamos apdovanojimuose ADC*LT. Šiame restoranu pasivadinusiame stende buvo galima iš arti patyrinėti visą šlapio kačių maisto „Gourmet“ asortimentą, estetiškai patiektą po stikliniais gaubtais. Kačių šeimininkai taip pat turėjo galimybę pasikonsultuoti su šlapio kačių ėdalo ekspertais bei savo pūkuotiems draugams parnešti dovanų.
Daugiau nuotraukų (3)
Šiemet prestižiniuose „ADC*LT“ reklamos apdovanojimuose bronzą pelnęs „Miaušelin“ stendas sulaukė didžiulio kačių mylėtojų dėmesio. Šis išskirtinis restoranas, apkeliavęs didžiuosius Lietuvos miestų prekybos centrus, siūlė aukščiausios kokybės produktus katėms. Pasak „Gourmet“ prekės ženklo vadovės Astos Tomaševičienės, toks įvertinimas ne tik atspindi augantį vartotojų susidomėjimą kokybišku maistu augintiniams, bet ir parodo, kad kūrybiškos bei inovatyvios idėjos rinkoje yra vertinamos ir labai entuziastingai priimamos.
„Ypatingai džiaugiamės, kad mūsų idėja pritraukė ne tik didelį kačių mylėtojų ratą, bet ir buvo įvertinta tokios reikšmės apdovanojimuose. Esame vieninteliai, kurie savo kategorijoje pelnėme įvertinimą, tad tai didžiulis įrodymas, kad šio prizo nusipelnėme. Labai noriu padėkoti UAB „Partizanas“ įmonės komandai, kurie padėjo išsigryninti ir įgyvendinti šią idėją. Tikimės, kad ateityje mūsų reklaminiai projektai bus tokie pat aktualūs ir džiugins dar ne vieną gyvūnų mylėtoją“, – sako „Gourmet“ vadovė.
Po visą Lietuvą keliavusiame „Miaušelino“ restorane buvo pristatomas aukštos kokybės šlapias ėdalas katėms. Kiekvienas produktas kaip kulinarinis šedevras. Vienas pagrindinių „Miaušelin“ tikslų – pristatyti pirkėjams visą turimą „Gourmet“ asortimentą, kad jie atrastų naujų produktų bei skonių, kuriais galėtų palepinti savo mylimus augintinius. Pasak stendo idėją įgyvendinusios bendrovės „Partizanas“ strategijos ir kūrybos skyriaus vadovės Godos Bačiulienės, šis apdovanojimas yra tikras kūrybinį procesą vainikavusio stendo įvertinimas.
„Valio, mes turime pirmąją, kūrybos festivalio ADC*LT, žvaigždutę! Džiaugiamės, jog ilgametė partnerystė su „Purina Lietuva“ bei mūsų sukurtas „Miaušelin“ restorano projektas „Gourmet Gold“ produktui „Aktyvacijos ir pardavimų skatinimo“ kategorijoje pelnė šį apdovanojimą. Mūsų agentūrai – tai yra didžiausias kūrybiškumo įvertinimas ypatingai šiais metais kai švenčiame savo 20 metų jubiliejų“, – neslėpdama šypsenos sako G.Bačiulienė.
Art Directors Club (ADC) lietuviškai – „Meno vadovų klubas“. Jis atsirado Amerikoje prieš šimtą metų (1920 m.), kuomet reklamos kūrėjai sugalvojo vertinti savo darbą taip, kaip tai darė kritikai su meno kūriniais. Šiais metais 40 reklamos ir dizaino darbų buvo įvertinti ADC*LT kūrybiškumo festivalyje Vilniuje, jame išsidalintos aukso, sidabro bei bronzos žvaigždutes.
„ADC*LT 2019 metais tapo Art Directors Club of Europe (ADC*E) nariais, žvaigždutės laimėjimas atvėrė galimybę „Miaušelin“ restorano projektą pristatyti ir platesnei auditorijai, kuri vienija net 23 Europos šalis, apie 6000 kūrėjų! Tad linkime „Miaušelin“ pačios didžiausios sėkmės ADC*E festivalyje“, – teigia G.Bačiulienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.