3 nepakenčiamai įkyrūs Zodiako ženklai

Pernelyg įkyrūs ir save primetantys asmenys savo elgesiu bet ką gali išvesti iš kantrybės, tokie žmonės dažniausiai nemato savo kaltės, bet aplinkiniams nuo to ne lengviau.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 4, 2024, 11:03 AM

Kodėl šie žmonės leidžia sau taip elgtis ir kas tai lemia, atsakė astrologai.

Štai patys įkyriausi Zodiako ženklai.

Vėžys

Iš pirmo žvilgsnio Vėžiai sudaro kuklių ir švelnių žmonių įspūdį. Bet pažinus juos artimiau tampa aišku, kad šio ženklo atstovai iš prigimties yra pažeidžiami, geri, hiperjautrūs ir... įkyrūs. Ne, jie jėga nesibraus jums į sielą ir nereikalaus padidinto dėmesio savo asmeniui. Reikalas kitas: kai tik Vėžys jums atsivers, jis mainais lauks tokio pat elgesio. Ir jeigu jam neatskleisite savo didžiausių paslapčių, įsižeis ir vargu ar tęs bendravimą.

Teisėtai laukdamas jausmingo atsako į savo emocijas, Vėžys įkyriai demonstruos savo nepasitenkinimą partneriui. Taip pradeda reikštis įkyrus elgesys, kurį Vėžys aiškina gerais ketinimais. Tiesiog šiam Zodiako ženklui labai svarbu nuolat gauti įrodymus, kad jis suprastas, reikalingas ir mylimas. Beje, Vėžiai labai mėgsta demonstruoti perteklinį atvirumą pokalbiuose net su pašaliniais, paneigdami susiklosčiusią nuomonę apie savo uždarą charakterį.

Vandenis

Vandeniai didžiuojasi savo nepriklausomybe, bet tik iki tol, kol neranda savo antrosios pusės. Kai tik jie supranta, kad įsimylėjo, jų gyvenimas pradeda suktis apie antrąją pusę. Kartais Vandenių įkyrumas toks stiprus, kad erzina jų partnerius. O patys šio ženklo atstovai nemato savo kaltės, priešingai, jiems atrodo, kad dėmesingesnių ir atidesnių už juos pasaulyje nėra.

Šis ženklas iš paskutiniųjų palaikys savo draugus, sekios paskui mylimą žmogų, laipsniškai prarasdamas savo individualumą. Kartais pakanka užsiminti, kad Vandenis perlenkia lazdą, kad jam sukiltų emocijos. Dėl tokio poelgio šio ženklo atstovas gali ir įsižeisti. Ir tik pagalvojęs Vandenis supranta, kad gali tapti pernelyg įkyrus.

Žuvys

Atrodo, kad mielos ir pažeidžiamos Žuvys nesugebėtų persekioti ir įkyrėti kitiems žmonėms. Bet klaida taip manyti, nes joms būdingas įkyrumas. Viskas prasideda nekaltai, kol naujasis Žuvų pažįstamas nesuvokia, kad jį įkyriai persekioja. Tai gali būti nuolatiniai telefono skambučiai, siekis bendrauti socialiniuose tinkluose, noras dažniau susitikti.

Taip Žuvys stengiasi pademonstruoti savo jausmus ir meilės išgyvenimus, pačios nesuvokdamos, kad kenkia savo įvaizdžiui. Šio ženklo atstovams atrodo, kad priskresdami prie kito žmogaus jie rodo jam savo jausmų nuoširdumą. O iš tiesų Žuvų elgesį dažnai laiko netaktišku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.