Princas Harry ir M. Markle sulaukė kritikos dėl naujų „Netflix“ projektų: kaltinami nejautrumu karališkajai šeimai

Kol karališkoji šeima išgyvena sunkų laikotarpį princas Harry (39 m.) ir Meghan Markle (42 m.) nesėdi vietoje. Kruopščiai dirba prie naujų projektų.

Princas Harry ir Meghan Markle.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Princas Harry ir Meghan Markle.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2024, 11:13 AM, atnaujinta Apr 27, 2024, 11:42 AM

Praėjusią savaitę buvo pranešta, kad pora šiuo metu dirba ties dvejomis naujomis „Netflix“ laidomis. Pasak šaltinių pirmojoje laidoje Meghan pasakos apie maisto, uogienių gaminimą, sodininkystę, o antroji laida bus filmuojama JAV polo čempionato metu.

Praėjusią savaitę Meghan taip pat pristatė gyvenimo būdo prekės ženklą „American Riviera Orchard“ ir savo naująjį produktą. Tačiau panašu, kad tokie pokyčiai patiko ne visiems.

Karališkosios šeimos komentatorė ir buvusi Meghan draugė Lizzie Cundy apkaltino porą dėl jų siekių užsidirbti tuo metu, kol karališkoji šeima išgyvena didelę krizę.

Kalbėdama „GBN America“ laidoje, L.Cundy ne juokais įsiuto ant Meghan Markle ir princo Harry bei apkaltino porą visišku nejautrumu karališkajai šeimai.

Ji taip pat sukritikavo ir naująjį M.Markle verslą bei jos gaminamus produktus, kuriuos įvardijo kaip netikrus ir apgaulingus.

„Meghan Markle kuria naujas „Netflix“ laidas apie uogienes, kulinariją, sodininkystę, o Haris apie polo žaidimą. Manau, kad tai labai nejautru Catherine ir Karaliaus Karolio III atžvilgiu“, – kalbėjo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.