Dainininkas Jurijus Veklenko pristato singlą „Tarp nakties šviesų“

Prieš keletą savaičių savo trečiąjį albumą „Pabaigos Pradžia“ pristatęs dainininkas Jurijus Veklenko, šiandien klausytojams dovanoja singlą „Tarp nakties šviesų“. Pasak kūrėjo, tai daina, kuri iš pirmo įspūdžio gali pasirodyti liūdna, tačiau jos klausantis

Jurijus Veklenko.<br> L.Griciaus nuotr.
Jurijus Veklenko.<br> L.Griciaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2024, 12:35 PM, atnaujinta Mar 27, 2024, 12:37 PM

Jurijaus teigimu, naujasis albumas „Pabaigos Pradžia“ gimė tuomet, kada organiškai visos mintys ir išgyvenimai pavirto muzika.

„Man muzika yra labai asmeniškas dalykas. Dainos, melodijos, akordai – aš viską turiu išjausti prieš pradėdamas įrašinėti. Albumas „Pabaigos Pradžia“ gimė ir išsirutuliavo iš viduje negęstančio noro pagaliau išsilaisvinti iš kūrybinių gniaužtų ir pradėti judėti nauja linkme. Noriu aš to ar ne, Synth wave stilius. Manau, kad šiandien jis tapo neatsiejama mano dalimi“, – atvirauja Jurijus.

Šiandien pristatomas singlas „Tarp nakties šviesų“ džiaugiasi, kad naujausiame kūrinyje pavyko atrasti balansą tarp liūdesio ir pozityvios nuotaikos.

„Pradžioje gali pasirodyti, kad tai liūdna daina apie skausmą ir ilgesį būnant atskirai, kai negali paliesti, apkabinti. Kai turi vienas už kitą kovoti, stovėti pilna širdimi, žiūrėti tiesiai į akis ir sakyti – NEPALEISIU! Prasidėjus priedainiui visomis gražiausiomis spalvomis nušvinta žodžiai – „Aš tik noriu tavęs ir manęs! Tu viskas ko man reikia!“, –

Jurijus džiaugiasi, kad prie kūrinio gimimo prisidėjo ir gerai žinomi talentingi kūrėjai.

„Prie šios dainos prisidėjo ne tik Faustas Venckus, kuris sukūrė nuostabią melodiją ir muziką, bet ir talentinga, jauna atlikėja Ella York, kuri žodžių pagalba padėjo dainai atrasti visiškai naują skambesį. Garsūs būgnai, aiškus tempas, elektrinės gitaros – tai mano pasaulis!“, – džiaugiasi dainininkas.

Sostinės publikai surengęs naujausio savo albumo perklausą, balandžio 20 dieną Jurijus atvyksta į Kauną, „Hogas pub“, kur melomanams pristatys naujuosius kūrinius iš albumo „Pabaigos Pradžia“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.