Prieš Velykas – tik į „Lidl“: pirkinių krepšelis čia – pigiausias

Nors iki Velykų – dar kelios dienos, neretas vis dažniau apsilanko prekybos centruose, kur ieško švenčių stalui reikalingų vaišių. Tačiau norintieji tikrai pigiai apsipirkti, turėtų užsukti į „Lidl“. Naujausio palyginamojo atrinktų produktų pirkimo duomenimis, „Lidl“, o ne kituose dviejuose didžiausiuose prekybos tinkluose Lietuvoje, Velykų stalui reikalingų prekių galima įsigyti pigiau ir sutaupyti iki beveik 10 Eur.

Naujausio palyginamojo atrinktų produktų pirkimo duomenimis, „Lidl“, o ne kituose dviejuose didžiausiuose prekybos tinkluose Lietuvoje, Velykų stalui reikalingų prekių galima įsigyti pigiau ir sutaupyti iki beveik 10 Eur.<br>„Lidl“ nuotr.
Naujausio palyginamojo atrinktų produktų pirkimo duomenimis, „Lidl“, o ne kituose dviejuose didžiausiuose prekybos tinkluose Lietuvoje, Velykų stalui reikalingų prekių galima įsigyti pigiau ir sutaupyti iki beveik 10 Eur.<br>„Lidl“ nuotr.
Naujausio palyginamojo atrinktų produktų pirkimo duomenimis, „Lidl“, o ne kituose dviejuose didžiausiuose prekybos tinkluose Lietuvoje, Velykų stalui reikalingų prekių galima įsigyti pigiau ir sutaupyti iki beveik 10 Eur.<br>„Lidl“ nuotr.
Naujausio palyginamojo atrinktų produktų pirkimo duomenimis, „Lidl“, o ne kituose dviejuose didžiausiuose prekybos tinkluose Lietuvoje, Velykų stalui reikalingų prekių galima įsigyti pigiau ir sutaupyti iki beveik 10 Eur.<br>„Lidl“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2024-03-27 16:00

Nuo kovo mėn. atliekami palyginamieji atrinktų produktų pirkimai parodo, kiek pirkėjai išleistų skirtingose fizinėse trijų didžiausių prekybos tinklų – „Lidl“, „Maxima“ ir „Iki“ – parduotuvėse, įsigiję tų pačių arba tapačių prekių. Vertinamą pirkinių krepšelį sudaro švieži vaisiai ir daržovės, pieno produktai, kiaušiniai ir kitos populiarios prekės. Į lyginamus pirkinių krepšelius taip pat įtraukiamos tapačios žinomų prekių ženklų prekės, neatsižvelgiant į tai, ar prekybos tinklų asortimente siūlomos pigesnės šių prekių kategorijų alternatyvos.

Ketvirtojo palyginamojo pirkimo, atlikto kovo 26 d., metu paaiškėjo, kad už atrinktas prekes prekybos tinkle „Lidl“ sumokėsite mažiausiai iš trijų lyginamų didžiųjų prekybos tinklų – vos 22,28 Eur, „Maxima“ parduotuvėse tapatus prekių krepšelis kainuos 28,07 Eur, o brangiausiai – „Iki“ parduotuvėje, kur lyginamų atrinktų prekių krepšelis atsieis net 32,01 Eur. Vadinasi, pirkėjai, šių prekių įsigiję „Lidl“, atitinkamai gali sutaupyti nuo 5,79 Eur iki 9,73 Eur.

Šio palyginamojo pirkimo pirkinių krepšelį sudaro 14 skirtingų prekių: 500 g sveriamų mandarinų, 500 g bananų, 500 g lietuviškų trumpavaisių agurkų, 500 g maskarponės sūrio, 125 g pakuotė mocarelos sūrio, 180 g pusriebės varškės (9 proc. riebumo), 150 g „Gouda“ sūrio riekelėmis, 180 g sviesto (82 proc. riebumo), 400 g grietinės (30 proc. riebumo), 1 l UAT pieno (3,2 proc. riebumo), 1 kg pakuotė baltojo cukraus, 10 vnt. M dydžio vištų kiaušinių, 100 g šaltai rūkytos atlantinių lašišų filė ir 500 g maltos kavos „Jacobs Kronung“.

„Kol vieni giriasi mažinsiantys kainas suradus kitur pigiau, pirkėjams pigių prekių ieškoti ilgai nereikia – užtenka tik užsukti į „Lidl“. Kaip jau parodė ketvirtasis iš eilės palyginamasis atrinktų prekių pirkimas, pirkėjai, kurie Velykoms reikalingų prekių įsigyja prekybos tinkle „Lidl“, išleidžia mažiausiai. Be to, net ir ne šventiniu laikotarpiu čia jie gauna geriausią kainos ir kokybės santykį“, – teigia „Lidl Lietuva“ rinkodaros departamento vadovė Kristina Mažeikytė.

Lyginamų prekių krepšelių kainos apskaičiuotos pagal juos sudarančių prekių realias pardavimo kainas – reguliarias arba akcines – be lojalumo nuolaidų. Velykinių prekių krepšelis sudaromas atrinkus prekes iš populiariausių „Lidl“ prekių sąrašo, remiantis praėjusių metų „Lidl“ velykinės prekybos (2023 m. kovo 13 d. – balandžio 9 d.) pardavimo duomenimis pagal pardavimų pajamas. Lyginamus prekių krepšelius sudaro atrinktos tuos pačius poreikius tenkinti skirtos ir tarpusavyje dėl savo sudėties, pakuočių tipo, dydžio ir kitų savybių pakeičiamos prekės.

Į velykinį krepšelį – ir gardžios bei pigios „paskutinės minutės“ idėjos

Atrodo, jau kvepia fantastiškomis Velykomis, o ir tarsi visas pirkinių sąrašas – pilnai sudarytas, patartina jame vietos atrasti ir velykinėms dovanoms – net ir smulki staigmena per Velykas gali sustiprinti draugystę.

Ketvirtadienį atvėrę „Lidl Plus“ mobiliąją programėlę, rasite ryškiaspalvį kuponą, su kuriuo kilogramas lietuviškų burokėlių kainuos tik 0,34 Eur. Kupono limitas – 15 kg, o burokėliai tiks tiek prie salotų ir mėsos patiekalų, tiek ir natūraliai dažant margučius.

Penktadienį, kovo 29 d., jūsų lauks pasiūlymas išskirtiniams „Deluxe“ produktams. Aktyvavę tos dienos „Lidl Plus“ kuponą, įsigiję du „Deluxe“ produktus, o trečią gausite dovanų. Pasiūlymas galioja beveik visoms „Deluxe“ linijos prekėms: gaminti paruoštiems kepiniams, vytintiems ir rūkytiems mėsos gaminiams, tortams, desertams ir kt., išskyrus šviežią mėsą, o kupono pasiūlymas taikomas ne daugiau kaip trims prekėms. Gal tai – puiki Velykų dovana?

Tuo metu šeštadienį, kovo 30 d., „Lidl Plus“ mobiliojoje programėlėje lauks kuponas, suteiksiantis visiems pirkėjams net 40 proc. nuolaidą visai „Bellarom“ kavai, kavos pupelėms ir kavos gėrimams. Nuolaida taikoma įsigyjant iki 2 vnt. prekių. Tai – puiki galimybė pasirūpinti gardžia kava prie velykinių saldumynų stalo!

Kalbant apie desertus, visą šią savaitę perkant du bet kuriuos „Favorina“ produktus – „colomba“ pyragus, šokoladinius kiaušinius ir kt., trečią, pigiausią prekę, gausite visiškai nemokamai. Žinoma, reikės tik aktyvuoti mobiliojoje programėlėje „Lidl Plus“ esantį kuponą.

Nuo ketvirtadienio iki pat šeštadienio visiems „Lidl“ pirkėjams taip pat galios ir 20 proc. nuolaida „Lidl Desertinės“ tortams ir pyragams. Prie jų puikiai derės ispaniškos braškės, kurių 500 g pakuotę su „Lidl Plus“ kuponu įsigysite tik už 2,69 Eur. Tokia superkaina galioja maksimaliai keturioms pakuotėms.

Žuvies gerbėjai Velykoms taip pat turėtų rinktis „Lidl“, nes tik čia nuo ketvirtadienio iki pat šeštadienį „Lidl“ parduotuvėms užveriant duris kilogramas šviežio skrosto karpio kainuos tik 4,99 Eur. Jūsų laukia ir nuostabioji atlantinės lašišos filė. Tačiau ją gaubia velykinė paslaptis – lašišos filė superkainą sužinosite kovo 29 d. internetiniame puslapyje www.lidl.lt.

Kokybiški ir nebrangūs maisto produktai bei kitos prekės Velykoms ir kasdienai laukia visose „Lidl“ parduotuvėse 27-iuose šalies miestuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose, Rokiškyje, Kaišiadoryse, Nemenčinėje ir Gargžduose. Daugiau informacijos bet kada rasite www.lidl.lt.

Naujienų portalas lrytas.lt skaitytojams paruošė Velykų žaidimą. Žaiskite ir laimėkite Lrytas Premium prenumeratą!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.