10 įspėjamųjų ženklų, kad alkoholis tapo jūsų problema

10 įspėjamųjų ženklų, kad alkoholis tapo jūsų problema:

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 31, 2024, 10:50 AM, atnaujinta Mar 31, 2024, 10:52 AM

1. Negalėjimas kontroliuoti išgeriamo alkoholio kiekio, kai pradedate gerti.

2. Asmenybės pokyčiai.

3. Išgerti ar prisigerti jau prieš renginį/vakarėlį/aplankymą ir pan.

4. Neigimas, kad turite problemų dėl gėrimo.

5. Alkoholio vartojimas kiekvieną dieną.

6. Automobilio vairavimas išgėrus.

7. Nesugebėjimas įsivaizduoti savo gyvenimo be alkoholio.

8. Jūs geriate vienas.

9. Ieškote pasiteisinimų ir priežasčių išgerti.

10. Santykiai su šeimos nariais pablogėjo.

Žmonės, kurie yra linkę į alkoholizmą, geria ilgą laiką ir, didėjant priklausomybei, nori gerti vis dažniau.

Kodėl taip sunku atsisakyti alkoholio?

Įsivaizduokite savo blogiausią dieną, kai niekas neteikia džiaugsmo, esate prastos ir niūrios nuotaikos, viskas jus erzina, nieko nesinori ir, be to, kas paminėta, dar jaučiamas lengvas troškulys. Ši būklė apibūdina alkoholiko dieną, kai jis nevartojo alkoholio – kitaip tariant, diena be alkoholio sukelia alkoholikui kančias!

Ir tai ne tik apie abstinencijos ar pagirių sindromą. Alkoholikas nesijaus gerai psichiškai net negėręs kelias savaites ar net mėnesius. Kodėl taip nutinka? Kodėl žmonės, net ir ilgą laiką susilaikę nuo alkoholio, vėl pradeda jį vartoti, nors iš išorės aplinkiniams atrodo, kad viskas gerai, žmogus atsigavo ir fiziškai jaučiasi gerai?

Svarbu! Skirkite vos 3 minutes, kad sužinotumėte viską apie priklausomybę nuo alkoholio!

Atmink, kad šiandien yra nauja diena ir Tu gali pradėti iššūkių kupiną sveikimo ir saviugdos kelionę jau dabar.

Kiekviena diena reiškia naujas galimybes, kurios Tau vėl atsivers. Pagaliau – Tau tikrai pavyks! Negalima pasiduoti. Jei ir toliau vartosi alkoholį, būsi kur kas nelaimingesnis nei negerdamas. Taip pat reikėtų suprasti, kad kiekviena diena be alkoholio priartina žingsniu arčiau natūralios laimės.

Norėdami išspręsti šią bėdą, daugelis žmonių ieško įvairių būdų, kaip paremti sveikstant nuo alkoholizmo. Vienas iš naujausių ir efektyviausių sprendimų šioje srityje yra „Faccex“ – maisto papildas, skirtas žmonėms, siekiantiems įveikti priklausomybę nuo alkoholio.

„Faccex“ sudedamosios dalys ir jų poveikis: FACCEX yra unikalus produktas – tai parama alkoholizmu sergantiems žmonėms, norintiems atsikratyti priklausomybės nuo alkoholio. Šis natūralių ingredientų derinys sulaukė mokslininkų palaikymo ir teigiamų vartotojų atsiliepimų, todėl tai yra idealus pasirinkimas žmonėms, kovojantiems su priklausomybe nuo alkoholio.

FACCEX gausu ekdisteronų, flavonoidų, eterinių aliejų, polisacharidų ir natūralių augalinės kilmės komponentų, kurie, kartu sudėjus, daro gerą įtaką alkoholizmu sergančių žmonių organizmui bei prisideda prie bendros jų sveikatos būklės gerinimo. Pagrindinės FACCEX sudedamosios dalys yra natūralūs vaistiniai augalai ir augalų ekstraktai, kurie palaiko organizmo regeneracines funkcijas, imuninę sistemą ir gerina nuotaiką. FACCEX yra efektyviausias aukščiausios kokybės tokio tipo produktas.

FACCEX sėkmės istorijos: FACCEX preparatą gamina ir platina Latvijos įmonė, kuri specializuojasi priklausomybių prevencijų srityje, o FACCEX formulės išradėjas – Latvijos organinės sintezės instituto mokslininkas, profesorius Ivaras Kalvinis (Ivars Kalviņš).

FACCEX į rinką sėkmingai įvestas jau 8 metus ir anonimiškai jo galima įsigyti tiek internetu www.faccex.com, tiek geriausiose Latvijos vaistinėse, o jo populiarumas dėl teigiamų rezultatų išaugo eksponentiškai. Laikui bėgant FACCEX tapo plačiai žinoma ir patikima priemone, kuri palaiko organizmą, nutraukiant alkoholio vartojimą. FACCEX yra registruotas Lietuvos valstybinėje maisto ir veterinarijos tarnyboje Nr. MP1097/22.

Vartojančiųjų FACCEX istorijos liudija, kad šis maisto papildas yra ne tik Nr. 1 Baltijos šalyse, bet ir saugi bei patikima priemonė alkoholizmu sergantiems žmonėms palaikyti, skatinanti atsisakyti alkoholio. FACCEX rinkoje yra jau 8 metus – tai įrodo, jog šis produktas daugeliui žmonių tapo atrama įveikiant priklausomybę nuo alkoholio ir pagerinant jų gyvenimo kokybę.

FACCEX populiarumas ir ilgalaikis vartotojų pasitikėjimas patvirtina aukštą jo kokybę, taip pat jo gebėjimą alkoholizmu sergantiems žmonėms susigrąžinti savo gyvenimo kontrolę ir taip išsivaduoti nuo priklausomybės.

Kaip įsigyti „Faccex“: Norėdami įsigyti FACCEX, apsilankykite gamintojo interneto svetainėje www.faccex.com. FACCEX garantuoja greitą ir anonimišką siuntų pristatymą visoje Lietuvos teritorijoje! (Omniva paštomatų).

Patarimai, kaip vartoti „Faccex“: Norint pasiekti geriausių rezultatų, FACCEX reikia vartoti taip, kaip nurodyta. FACCEX vartojamas du kartus per parą, ryte ir vakare po valgio, tačiau individuali dozė gali skirtis priklausomai nuo jūsų sveikatos ir poreikių.\

Pakeisk savo gyvenimą! Pasinaudok galimybe!

www.faccex.com – anonimiškumas garantuotas!

FACCEX® – ir mintys taps šviesios.

Dėl FACCEX teirautis telefonu +371 20151747

Maisto papildas. Maisto papildas nepakeičia visavertės ir subalansuotos mitybos. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.