Universalus česnakinis pagardas: tiks ir kepsniui, ir užtepėlei

2021 m. liepos 12 d. 11:00
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Pamenate, kai klausiau, ką darote su česnakų žiedais? Oi kiek daug jūs visko patarėte: ir marinuoti, ir šaldyti, ir prie mėsos kepsnio kepti, ir česnakinį sviestą gaminti. Visi patarimai tikrai verti dėmėsio.
Daugiau nuotraukų (2)
Aš pagaminau česnako žiedų pagardą. Naudosiu kaip prieskonį verdant sriubas, marinuojant kepsnius ar tiesiog kaip užtepėlę ar skrudintos duonelės.
Česnakų žiedų pagardas
Reikės:
  • česnakų žiedų,
  • ryšelio petražolių,
  • žiupsnio druskos,
  • alyvuogių aliejaus.
Kaip gaminti
Į maisto smulkintuvą sudedame petražoles ir česnakų žiedus. Susmulkiname iki vientisos masės.
Pagardiname druska. Sudedame į indelius. Ant viršaus užpilame alyvuogių aliejaus.
Laikome šaldytuve.
Jei jau pasigaminote labai daug – užšaldykite ledukų formelėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.