D. Trumpo kandidatė į viceprezidentus knygoje papasakojo, kad nušovė savo šunį

Pietų Dakotos gubernatorė respublikonė Kristi Noem parašė knygą, kuri iš dalies yra autobiografija, iš dalies – ataka prieš demokratus, o iš dalies – jos politinės platformos išdėstymas.

K. Noem.<br>AFP/Scanpix nuotr.
K. Noem.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2024, 1:48 PM, atnaujinta Apr 27, 2024, 1:51 PM

Tai rašo leidinys „The Guardian“, pirmasis pranešęs, kad politikė nugalabijo savo 14 mėnesių šunį ir ožį, kuris „dvokė“.

Pasak knygos autorės, šiurkščiaplaukių pointerių veislės kalytė Cricket buvo labai guvi ir „sugadino fazanų medžioklę“, nes „išprotėjo iš susijaudinimo“ ir išbaidė paukščius, o grįždama iš medžioklės sudraskė kaimynų vištą.

„Nekenčiau to šuns“, – prisipažino K. Noem. Ji nusprendė, kad Cricket netinka dresuoti ir yra visiškai bevertė kaip medžioklinis šuo. Po medžioklės gubernatorė nušovė kalytę.

Vėliau ji nugalabijo ir ožį, kuris buvo „bjaurus ir piktas“, nes buvo nekastruotas. Be to, esą ožys dvokė „karstelėjusiais riebalais“.

„Tai nebuvo malonus darbas (...), bet jį reikėjo padaryti“, – rašo K. Noem savo knygoje.

Pasak leidinio, Pietų Dakotos gubernatorė yra „stipri pretendentė“ tapti Respublikonų partijos kandidate į JAV viceprezidento postą.

Praėjusių metų gruodį leidinys „Axios“ pranešė, kad vienas iš galimų Donaldo Trumpo kandidatų į viceprezidentus yra prieštaringai vertinamas apžvalgininkas Tuckeris Carlsonas, kuris buvo atleistas iš televizijos kanalo „Fox News“ ir yra žinomas dėl savo prorusiškų ir proputiniškų pažiūrų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.