Kokių vyrų reikia vengti moterims pagal Zodiako ženklą

Būna vyrų, nuo kurių moterims reikėtų laikytis kuo toliau. Bet tie patys vyrai kitoms moterims gali būti kuo puikiausi partneriai. Viskas priklauso nuo charakterio, kurį nulemia ir Zodiako ženklas.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 9, 2024, 1:58 PM

Štai kokių vyrų turėtų vengti kiekvieno Zodiako ženklo moterys.

Avinas

Moterims Avinams reikia laikytis kuo toliau nuo provokatorių ir kurstytojų. Dažniausiai po mėgėjų kelti kam nors stiprias emocijas kauke slepiasi energijos vampyrai, kurie nepraleis šanso parazituoti stipraus žmogaus, koks ir yra kiekviena Ugnies stichijos atstovė, sąskaita.

Jautis

Astrologai rekomenduoja moterims Jaučiams vengti santykių su kūrybiškais tipais. Pradiniame etape viskas atrodys puiku, bet galiausiai romanas su nepatikimu partneriu atneš daugiau neigiamų emocijų. Po nemalonaus išsiskyrimo tipiška Žemės stichijos moteris ims kaltinti save, net jeigu problemų priežastis buvo ne ji.

Dvyniai

Laisvoms iš prigimties moterims Dvyniams pavojinga užmegzti romaną su užsispyrusiu vyru, kuris pripratęs pats viską kontroliuoti. Pradžioje šio ženklo atstoves gali patraukti šios savybės, bet po to jos patirs savo kailiu, ką reiškia gyventi su kažkieno nuolatine atidžia priežiūra.

Vėžys

Moterims Vėžiams neverta švaistyti savo laiko bendravimui su neapsisprendžiančiais savo gyvenime, be iniciatyvos ir pasroviui plaukiančiais žmonėmis. Vandens stichijos atstovėms reikia šalia jausti stiprų petį, o partneris, kuris nesugeba pats savimi pasirūpinti, atneš joms papildomų problemų ir sustabdys jų tobulėjimą.

Liūtas

Tikri moterų Liūtų priešai – savimi nepasitikintys, pilni kompleksų vaikinai. Savo savivertę tokie vyrai pradės kelti ambicingų ir ryškių Ugnies stichijos atstovių sąskaita. Tipiškos Liūtės tiesiog negalės nuleisti negirdomis įžaidžiančių komentarų apie jas. Po truputį tai prives jas iki vidinio disbalanso.

Mergelė

Moterims Mergelėms nedera teikti pirmenybės gerbėjui, kuris mėgsta skųstis savo gyvenimu. Anksčiau ar vėliau toks vyras pradės parazituoti gerai su juo besielgiančios moters sąskaita, pavirsdamas jai balastu. Taktiška Mergelė nesugebės iš karto nutraukti šių santykių, bet jie neturi visiškai jokių perspektyvų.

Svarstyklės

Moterims Svarstyklėms labai pakenks pernelyg jautrūs jaunuoliai, kurie iš musės padaro dramblį. Šio ženklo atstovėms ir taip nelengva atrasti pusiausvyrą, o šiuo atveju apie ją iš viso reikėtų pamiršti. Kontaktas su emociškai nepastoviu žmogumi kliudys Svarstyklėms priimti svarbius sprendimus.

Skorpionas

Moteriai Skorpionui neverta net svarstyti galimybės užmegzti romaną su tipišku kazanova. Priversti jo susitupėti jai nepavyks, užtat pražudys daug nervinių ląstelių, kankindamasi abejonėse dėl partnerio ištikimybės. Susitaikyti su tokiu lengvabūdiškumu negalėtų nė viena moteris, kuri priklauso Vandens stichijai, bet pakeisti nieko neišeis.

Šaulys

Moterys Šauliai lengvai užkimba ant pataikūnų meškerės. Joms reikia apriboti bendravimą su vyrais, kurie daugiau kalba, nei daro. Paprastai už garsių pareiškimų ir viliojančių pažadų nieko nėra. Kad eilinį kartą nepatirtų nusivylimo, Ugnies stichijos atstovė turėtų iš karto atstumti tokius kavalierius.

Ožiaragis

Moterims, gimusioms po Ožiaragio ženklu, visiškai netinka neatsakingi vyrai. Nepareigingumas ir nemokėjimas laikytis pažadų – tai savybės, su kuriomis nesusitaikys nė viena Žemės stichijos atstovė. Dar stipriau ją atstumia nenuspėjamumas, nes situacijos kontrolės praradimas yra jos baisiausias košmaras.

Vandenis

Moterys Vandeniai iš prigimties azartiškos. Joms patinka varžybų dvasia ir konkurencijos jausmas. Bet meilės santykiuose jokios konkurencijos neturi būti. Jeigu šio ženklo atstovės gyvenime atsiras toks gerbėjas, ji privalo romantišką ryšį transformuoti į draugišką bendravimą. Konkurencija anksčiau ar vėliau sugriaus abipusius jausmus, palikdama nemalonias nuosėdas.

Žuvys

Žuvys – itin jautrios prigimties. Sukelti kančias joms gali bendravimas su grubiais ar šykštinčiais emocijų vyrais, taip pat narcizais ir egoistais. Šalia tokių partnerių Vandens stichijos atstovė pasmerkta nuolat jausti dėmesio trūkumą, o be jo ji greit praranda pasitikėjimą savimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar kandidatai į prezidentus dar turi neatskleistų kozirių?