Iš paauglio mokinio nekaltybę atėmusi mokytoja stojo prieš teismą kaip pedofilė

Mokytoja iš Jungtinės Karalystės Rebecca Joynes (30 m.), atėmusi savo 16-mečio mokinio nekaltybę, teisiama už seksualinius nusikaltimus.

 Paauglys.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
 Paauglys.<br> 123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-05-17 17:23

Įtariama, kad moteris mažiausiai 30 kartų mylėjosi su mokiniu Benu (vardas pakeistas), su kuriuo pradėjo susirašinėti per „Snapchat“.

Mančesterio karūnos teismui anksčiau buvo duoti parodymai, kad matematikos mokytoja įžūliai siekė santykių, kol buvo paleista už užstatą ir laukė teismo už tvirkinimą ir seksą su kitu 15-mečiu mokiniu, žinomu kaip Arnas (vardas pakeistas).

Prisiekusiųjų komisijai buvo parodyti vaizdo interviu, kuriuos Benas perdavė policijai po to, kai Rebecca buvo suimta antrą kartą. Juose jis papasakojo, kaip prarado nekaltybę su mokytoja prabangiame Mančesterio bute.

„Akivaizdu, kad tai buvo mano pirmas kartas, todėl jaudinausi“, – sakė jaunuolis.

Po to Rebecca pasakė paaugliui, kuris baiminosi, kad nepasirodė labai gerai: „Tai tavo pirmas kartas, viskas buvo puiku“.

Benas sakė, kad romaną nuo savo tėvų laikė paslaptyje 18 mėnesių, per tą laiką pora dešimčių kartų turėjo nesaugių lytinių santykių. Jis tvirtino, kad Rebecca turėjo sveikatos problemų, dėl kurių buvo mažai tikėtina, kad ji pastotų.

Tačiau teisme buvo pranešta, kad pasimatymo metu vakare – naktį prieš tai, kai ji buvo suimta antrą kartą – Rebecca apibarstė savo butą rožių žiedlapiais ir surengė berniukui sekso žaidimą su staigmena.

Žaidime buvo naudojama nutrinama kortelė su seksualine veikla ir paslėptais užrašais, iš kurių jis sužinojo, kad ji laukiasi jo kūdikio.

„Pabaigoje tai buvo kūdikis, – sakė berniukas. – Buvo parašyta kažkas panašaus į „Geriausias tėtis“.

O aš – sakau: „Kas po velnių?!“

Ji pradėjo verkti, aš taip pat pradėjau verkti. Mes nebuvome apsisprendę, ar atsikratyti vaiko, ar ne,“ – pasakojo Benas.

„Tai tikriausiai buvo žemiausias taškas, mes buvome neatsakingi mylėdamiesi be apsaugos. Tai aš pati kalta. Aš taip pat pagalvojau: „Ką, po velnių, aš darysiu?“ – pasakojo Rebecca.

„Negaliu nuslėpti vaiko. Aš slėpiau santykius nuo savo tėvų 18 mėnesių. Ji verkė. Ji sakydavo: „Nežinau, ar galiu tai padaryti“, – policijai sakė jis.

Beno tėvas teigė, kad jo sūnaus santykiai su mokytoja sukėlė šeimos konfliktą, nes jo žmona norėjo iš karto gauti atsakymus, o jis norėjo palaukti, kol sūnus tai pasakys pats.

Beno vyresnysis brolis žinojo apie santykius, tačiau jis nepasakė tėvams.

Benas sakė, kad jis mylėjo Rebeccą, tačiau santykiai pašlijo, ji tapo pavydi ir valdinga, net apkaltino jį apgaudinėjant ją su kitomis merginomis.

Jis sakė, kad galiausiai suprato, kad santykiai buvo neteisingi, ir kad jis 18 mėnesių paaukojo dėl pedofilės.

„Tu esi keistuolė, tau reikia pagalbos. Turėtum eiti ir susirasti savo amžiaus žmogų, tu pakankamai graži“, – Benas sakėsi norintis jai pasakyti tokius žodžius.

„Manau, kad ji su manimi žaidė. Tiesą sakant, aš ją mylėjau, o ji sakė, kad mane myli. Dabar galvoju, kad tai buvo emocinė prievarta. Ji tiesiog iš esmės psichologiškai prievartavo mane. Tai buvo psichologinis karas. Aš paaukojau 18 mėnesių dėl pedofilės“, – kalbėjo Benas.

Parengta pagal dailymail.co.uk

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.